I desire: en STOR tjock tygbinda

10:12 7 Okt 2014

bild_2014-10-07_kl._11.02.jpgVi lever i en tid där menskoppen gör stora framsteg – den känns knappast alls och har man hittat en med väldigt bra passform så kan man nakenhoppa fallskärm med den. 

skydive.jpg
Den här bilden har knappt med texten att göra men av nån anledning tycker jag att den är rolig

Och gillar man inte menskopp så finns alltid tampong och massa superläskiga sanitetsbindor i plast. 

Men min kropp längtar just nu bara efter en stor tjock tygbinda i fin frotté. Bullig och mjuk som en fluffig cykelsadel ska den vara. Sitter och googlar efter olika alternativ och det verkar finnas en del ändå. Men varför är nästan alla ljusa/vita? Är inte det en väldigt dålig idé när det kommer till bindor. Jag väljer tex aldrig vita trosor när jag har mens. Så whad up, vad har jag missat? Varför skulle vitt va bra?

Det kan ju knappast vara vanligt att man vill sitta och sia i sina mensfläckar.  Även om tanken nu gav mig inspiration. 

Hittar denna modell som är svart och den verkar bra. 30 cm lång och 10 cm bred, mmmmmm. Så vill jag ha det. Synd bara att det ska va så helvetes dyrt.

bild_2014-10-07_kl._11.02.jpg

Just nu kör jag med näst bästa mensskyddet. 

6 kommentarer | “I desire: en STOR tjock tygbinda”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Sanne skriver:

  http://www.preciousstars.net/ kolla på den här sidan.

 2. Ellen skriver:

  Kanske missade i inlägget på något vis, men varför vill du inte ha menskopp istället för tygbinda? Bara en fredlig undran. Hoppas du hittar det du vill ha i alla fall :)

 3. Hej Sonja skriver:

  Sanne o Lina tack för tips! 

  Ellen – jag vill kunna variera, ibland har jag verkligen ingen lust att hålla på med menskopp. vill bara ligga å mysa med massa tyg mellan benen

 4. Myra skriver:

  Det är relativt lätt att sy egna tygbindor, finns massor av tutorials på internet. Tyg och sånt tjafs är inte heller så dyrt om man börjar tillverka sina egna. Eller köper på ebay.com.

 5. Hej Sonja skriver:

  Jag är ingen ”syare” men eftersom jag har ett barn som önskar sig en symaskin i födelsedagspresent så får jag nu idéer om varifrån jag ska få mina tygbindor.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg