Vill du förlora hoppet på livet gör såhär

9:35 6 Okt 2014

Läget: 

Jag känner mig frisk, jag har inga fysiska problem, konditionen är helt okej och jag kan röra mig fritt utan värk. Jag är i mina bästa år men är inte oroad för att bli äldre. Förutom lite ont i huvet då och då så rullar det mesta på problemfritt. Solen skiner och ja det är klart att jag kanske har lite ‘hemorrojder’, men det finns ju mediciner som hjälper ifall jag nu mot förmodan skulle behöva söka läkarvård. Om inte annat kan jag väl ta lite multivitaminer.

Sen ba *aftonbladet hälsa swishar förbi*: 

aftonbladethalsa.jpg

adqti.jpg

*KONTAKTAR AFTONBLADET* 

En kommentar | “Vill du förlora hoppet på livet gör såhär”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. tove skriver:

    Kontakta inte aftonbladet, skulle jag säga…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Andra bloggar

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg