Vi har alla varit nära en kändis nån gång

3:55 5 Nov 2014

Vi har alla vår beskärda del av ”celebrity encounters”.

Jag hade mitt kanske största ”nära kändis”-ögonblick i början av 2006. Jag hängde en del på familjeliv.se och särskilt i en forumtråd som hette ”vi som väntar barn oktober 2005”. 

Där samlades vi som var gravida och när vi väl fått våra barn allihop så startade vi en ny tråd som hette ”vi som fick barn oktober 2005”. En dag försvann dock en förälder ifrån gruppen. Från att ha varit i stort sett dagligt aktiv så var hon borta. Vart hade hon tagit vägen? 

Svaret ligger i denna video: 

Hennes oktoberbarn var inte längre bara ett oktoberbarn i mängden, han (eller åtminstone hans skratt) hade blivit en världssensation. 

Minns att hon skrev typ: saker och ting har blivit helt vilda här. Tv-kanaler ringer och försöker få tag på mig hela tiden. Jag har ingen tid att sitta vid datorn. 

Och där slutade hennes medverkan i gruppen. Efter det gick hon under jord och lever förmodligen inkognito. 

Här har jag ett annat kändismöte appropå igår

vinnarealla.jpg

Så ja, man kan säga att jag har svårt att kritisera Paolo Roberto. Jag har ju mött honom och vet att han bara är en vanlig människa precis som alla andra, och ingen superhuman som man trodde innan. Sanna Lundell visste jag inte vem det var när bilden togs. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg