Ett program med Paolo Roberto som man inte måste se

11:39 4 Nov 2014

Inlägg på facebook

tvunderhallning.jpg

Och eftersom jag blev nyfiken blev jag tvungen att kolla vad det var för något. Det visade sig att det var Jenny Strömstedt som sände nåt temaprogram om machomän med Paolo Roberto i spetsen. 

Jag klickade in mig på programmet (här) och fann Jenny Strömqvist och Paolo Roberto i mitten av en ring med svartklädda män som stod och höll varann om axlarna med svårmod i blicken. Det var som en session ZUMBA arrangerad av en livstrött Tim Burton? 

rawman.jpg

Strömqvist: (introduktion där hon säger något om attraktionskraft och machoterapi) Är jämställdhet dåligt för sexlivet?
Roberto: Nej jag läste nånstans att man får ligga mer om man diskar hemma.

Det lät som upptrappningen till ett samtal på riktigt hög nivå men jag stängde ändå av trots att Jenny Strömqvist utlovade nån ”övning” som publiken skulle göra tillsammans för att hitta tillbaka till ”kärnan av sin manlighet”. 

5 kommentarer | “Ett program med Paolo Roberto som man inte måste se”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. tove skriver:

    Då skulle jag hellre tipsa om det här programmet: http://www.svtplay.se/video/2421221/gruppen-och-herrarna Det handlar också om manlighet.

  2. Sonja skriver:

    är det bra då?

  3. johan,karlskrona skriver:

    ”Det var som en session ZUMBA arrangerad av en livstrött Tim Burton? ”
    -den meningen är humorguld och du ska ha nobelpriset för den (eller något annat pris,finns många)

  4. Anna skriver:

    Alltså Paolo Roberto, stenåldersmänniskan. Fyran vad vidrigt sagt. Fattar inte ens frågan btw, varför skulle jämställdhet vara dåligt för sexlivet? För att det är så sexigt att passa upp på sin man därhemma och torka barnens spyor själv och sånt?

  5. tove skriver:

    Ja, ”Gruppen och herrarna” tyckte jag var bra och givande, har inte sett hela än dock… Det handlar om en feministisk teatergrupp som gör en pjäs om manlighet baserad på statistik. Det är en typ K-special-dokumentär har jag för mig. Ligger på svtplay som sagt… ja, jag skrev ju länken. :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG