Kul med nyval!!

5:20 4 Dec 2014

Det känns ganska kul med nyval tycker jag. Det normala valet tyckte jag var rätt tråkigt och trist men nyvalet ger en ovanlig extrachans att kunna njuta av hela spektaklet.  Den här gången tänker jag inte ta mina demokratiska rättigheter så himla allvarligt för det som till sist avgör vem som får makten är, som ni alla vet, ett parti plockepinn som utspelar sig inne i rikstadshuset nån månad efter valet.

Så jag tänker ta det lugnt och bara tuta och köra med min imaginära lilla gaffeltruck (vet inte exakt vad jag menar med gaffeltruck). 

Jag ska lägga min röst på det här sättet (byt ut dollarsedlarna till röstkort) 

giphy-7.gif

(och tänk er att det bara är ett röstkort, för fler röster än så lär jag inte att få)

I det normala valet röstade jag på Fi och det tycker jag var ett bra val. Men den här gången tänker jag inte rösta på Fi, jag kommer att rösta på V eller MP. Tror jag. Kanske väljer jag nåt helt annat eller tar Fi ändå men spontant tänker jag mig V och MP. Spela roll känner jag. Fuck it. 

WEEHOOO

giphy-8.gif

2 kommentarer | “Kul med nyval!!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Ellen skriver:

    Neeej, rösta på f! igen så de kommer in nu då !!! Eller okej då, gör som du vill… :)

  2. Freja skriver:

    Jag är helt med på gaffeltrucken, det ser spännande ut! Men jag röstar fortsatt på FI, kan inte tänka mig nått annat, och ska dessutom valkampanja i inre Norrland i -20 graders kyla, so it better be worth it this time!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG