Stjärnorna på slottet: Helena Bergström

2:30 30 Dec 2014

Varför har ingen sagt till mig att SVT har ett program som är exakt likadant som ”Så mycket bättre” bara det att man får se en större variation av kändisar och slipper både låttolkningar och reklampauser?

Jag är jättebesviken på er för att ni inte har sagt något. Nej jag skojar bara, jag är förbannad. Men jag tänker inte dra det i långbänk.

Den här sässongen börjar med Helena Bergström som rev utav första avsnittet med att tokskratta åt den abusrda programidén att kändisar samlas på en herrgård för att äta snittar.

fanigt.jpg

Andra som är med i den här sässongen är Rickard Wolff, Özz Nujen, Harriet Andersson och Örjan Ramberg. Den sista har jag ingen aning om vem det är men jag antar att Helena Bergström vet det då hon av någon anledning fixerade hans huvud mellan axel och hals, vilket är ett gammalt strypknep från tidigt 500-tal. 

strypkram.jpg

Sen gav hon deltagarna en ledtråd till vad dagens uppgift skulle vara, en ledtråd som särskilt Özz var mycket missnöjd med.

pusslet.jpg

vardelost_pussel.jpg

Uppgiften var att de skulle ta till häst och Helena Bergström höll på att skratta ihjäl sig. 

alla_borjade_stripp.jpg

tur_med_byxor.jpg

Över middagen berättade Helena Bergström saker om både sin karriär och sitt privatliv. 

Sammanfattande kommentar om hela programmet: 

Jag måste säga att jag kände mig lättad när Så mycket bättre äntligen var över och att nu upptäcka ett likadant program på en annan kanal gör mig tömd på energi. Vad fan är detta. Det är lite som att njuta av att Idol är över och så börjar Melodifestivalen. Men eftersom ”det bara är att byta kanal å göra nåt annat” när man inte gillar nåt (det är ett urgammalt knep i självförsvar) så ska jag inte klaga. Klart att kändisar ska få sitta runt ett bord, dricka vin och ge folk en ”ny bild” av sig själva. 

Underhållsvärdet på Stjärnor på slottet ligger på samma nivå som en Beckfilm, det vill säga att det tar ungefär en halvtimme att avgöra om man sett avsnittet förut men oavsett vad så fortsätter man kolla eftersom man vet ungefär vad som kommer att hända vid det här laget.

 

En kommentar | “Stjärnorna på slottet: Helena Bergström”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Josefin skriver:

    Jag håller helt med dig! Lägg till dessa båda program Sommarpratarna och Mia på Grötö… Till Stjärnorna på slottets försvar kan man ändå säga att de var först. Det har gått i minst 10 år på SVT, och kom långt före Så mycket bättre. Men det gör det inte så mycket bättre för det…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Andra bloggar

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg