Här är soffan som får din kiropraktor att se rött

2:34 31 Dec 2014

Vi har köpt en ny soffa. Fyfan vad jobbigt det var att bära upp den till lägenheten. Den väger ca 300 kg och eftersom vi inte hade nån nyckel till grinden så fick vi bära från vändzonen. Och med ”vi” menar jag två personer (mig själv inkluderad).

Mina händer och underarmar dog under processen. Helt otroligt att vi fick upp soffan. Mina handleder är ju som nyckelbenen från en fisk. 

Så här ser soffan ut: 

gxbrg7-tusb8c48r3om_qa8-62dc-vq9es6kr8rowh8.jpg

Vi köpte den från en privatperson ganska snabbt utan att mäta och ta mått först. Soffan visade sig vara cirka en meter bredare än i mina vildaste fantasier, men det gör inget. 

Killen vi köpte den av sa att han var tvungen att sälja den eftersom hans kiropraktor tjatat på honom att göra sig av med soffan och skaffa en som är skräddarsydd för hans rygg. I stället för denna soffa skulle han bygga en själv gjord av ”tempur” och ”memory foam”. Ja jag vet inte vad jag ska säga. För det första, vad är det för kiropraktor som har sådan insyn på sina klienters soffor? Och för det andra, vad är det för jävla soffa vi köpt när den uppenbarligen ger kiropraktorer akut oro för sin klients rygghälsa?

Jag tycker den är jätteskön i alla fall. Kanske kände kiropaktorn sånt agg för att killen bröt ryggen när han bar upp soffan till lägenheten? För det måste han ha gjort då han bar upp den själv enligt egen utsago.

Hur det än ligger till så hade det känts värre om det varit killens medium som tjatat på honom att göra sig av med soffan. 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp