Jag är inte rädd för väder men nu slår hjärtat snabbt

1:24 11 Jan 2015

Jag har alltid gillat oväder, strömavbrott och sådant av den naturen men ikväll känner jag mig mest besvärad. Fönsterrutorna buktar sig och skakar, avloppet slurpar och vattnet svajar i toaletten (vad är det för jävla fenomen egentligen?). 

Och såhär lät det tidigare ikväll 

egonstorm.jpg

De somnade i alla fall efter att jag läst värsta fantasyberättelsen om en dödlig drake för dem. Vet inte hur det kunde hjälpa men det förde tydligen tryggheten tillbaka till deras hjärtan. Barn kan vara så jävla underliga ibland. 

Skönt att de kunde somna för det kan inte jag. Det knäcker, knakar och mullrar överallt och golvet vibrerar. Det känns jättekonstigt. Jag misstänker att det är för att fläkten suger ut luft så att det har blivit ett vacuumliknande tillstånd i lägenheten, det gör ont i öronen på mig. 

bild_2015-01-11_kl._01.05_2.jpg

Såhär sitter jag. 

Jag hade ju äran att inte vara här när stormen Gudrun drog fram. Just då var jag i Vilhelmina och där rörde sig inte en kvist, så jag har ingen erfarenhet av hur stormar nära kusten kan vara. 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp