Dominika Peszynskis nya flirt är en verklig människa

8:38 17 Feb 2015

Okej nu är jag sist på bollen men jag känner att jag verkligen måste kommentera det här att Dominika Peszynski träffat och fattat tycke för Anders Borg. 

domjiini.jpg
(bild snodd från hennes blogg)

Jag får flashbacks till när jag var liten och inte såg lärare som verkliga människor med känslor. Jag trodde att dom levde för läraryrket och åt och sov på skolan. Jag blev chockad när jag hörde att dom hade familjer. 

Lite så har jag känt i förhållande till Anders Borg. Det har känts som att han är finansminister, punkt. Så därför kändes det så konstigt när han avgick från posten, och nu har Dominica till på köpet valt att inleda ett förhållande med honom. Han går alltså någonstans på kvällarna? Han har ett… liv? Han är… värd att umgås med? Han står alltså inte apatisk som en avstängd robot efter att finansdiskussionen tagit slut? Känns absurt men nånstans så förstår jag ju att det är så som det måste vara. 

Visst misstänkte jag att han är en verklig människa redan den där gången han klippte av sig hästsvansen och såg allmänt lurig ut i pressens intensiva hårbevakning men nu förstår jag på riktigt att han troligtvis är mer än ett tomt skal som baxas upp då och då inne i rikstan för att tala om budget. Han är liksom tillräckligt intressant för Dominika Peszynski.

Fast såvitt jag vet så har hon ännu inte bekräftat uppgifterna.

2 kommentarer | “Dominika Peszynskis nya flirt är en verklig människa”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Erik skriver:

    Han är säkert helt ok och hon med. Känns som att många stör sig på att han är moderat.

  2. Björn skriver:

    Jag undrar om det inte är precis den oförståelse för fd finansministerns person som möjliggör – och föder! – den enorma antipati mot honom som finns från vänsterhåll. Han är liksom avhumaniserad. Klart att det är lätt att hata honom då.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG