Ännu en lame ass kampanj från Lindex

9:54 18 Feb 2015

9fbp2itfwrtquw24pmlqepg5orr_zij6k5h2ha_ottu.jpgJag får nyhetsbrev som jag inte minns att jag har bett om och igår fick jag ett mail med följande från Lindex

super_role_models.jpg

Jahapp. Bra info! Det här går dom alltså på kampanj med:

  • Skönhet ligger lika mycket i vad man gör som hur man ser ut 
  • Tre vackra kvinnor gör även saker utanför modevärlden!! 

Gud vad dom måste ha slitit hårt med att formulera den här kampanjen. Det här ständiga ”förebilds”-snacket, det är ju lika fräscht som ett vandrande lik. Men en sak är i alla fall lite ny och det är att de har ändrat den här gamla  ”skönheten ligger på insidan” till ”skönheten ligger till hälften på insidan”.  

Och det här att dom vill meddela att modellerna faktiskt gör saker utanför modellvärlden går lite hand i hand med hur jag känt inför Anders Borg. Fast i det här fallet känns det inte direkt lika förvånande. 

Jag orkar inte lägga ut bilden på dessa modeller men tänk er alltså tre stycken vackra kvinnor som trycker ihop huvudena och har var sin t-shirt som det står #superrolemodel på. 

9fbp2itfwrtquw24pmlqepg5orr_zij6k5h2ha_ottu.jpg

Ungefär så här.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Andra bloggar

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg