Helgens stora fascination: Nicki Minajs sångröst

11:41 27 Feb 2015

la-et-ms-nicki-minaj-20141215.jpg

Även fast jag bloggar på Nöjesguiden så har jag inte jättestor koll på popartister. Eller jo, fast jag har mer koll på konspirationsteorier som rör dom, typ ”EMINEM ÄR EN KLON!!!” eller ”BEYONCÉ VAR ALDRIG GRAVID HON STOPPADE SKUMGUMMI UNDER TRÖJAN!!!”. Förr nöjde jag mig med skvallertidningar men sen upptäckte att det var mycket mer spännande med konspirationsteorier. I stället för ”Se Kardashians röv bla bla bla!!” (ointressant!) så får man läsa ”Kardashians hugger huvet av bebisar och äter upp dom!!” (spännande!).

Igår lyfte jag i alla fall blicken från det här vanliga ”Anna Nicole Smith födde Hitlers barnbarn”-snacket till att kolla på en Nicki Minaj-video. Jag valde ”Grand Piano” och efter det har jag lyssnat på den otalet gånger. Jag kan inte få nog av att lyssna på den. Är det verkligen Nicki Minaj? Jag kan inte fatta att det är hon. Tänk att hon öppnar munnen och så låter det så här. Jag älskar dom långa tonerna där hon nästan bräker lite som ett får (fast på ett musikaliskt minituöst fint sätt) (Miley gör lite liknande i Wrecking ball). Jag hade ingen aning, jag trodde att hon alltid rappade.

Fast jag förstår inte texten. Känner att jag måste analysera den djupare men det får jag göra senare i så fall. 

En kommentar | “Helgens stora fascination: Nicki Minajs sångröst”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Anders skriver:

    Fantastisk låt. Tack för tipset

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG