VIDEOINLÄGG: Lukta syntetiskt gott (nybörjarguide)

2:33 14 Feb 2015

nyborjarguide2.jpg

Det var länge sen jag gjorde en video, men så igår var jag ensam hemma för första gången på mycket länge och jag gjorde ingenting förutom att lukta gott. Jag tänkte: om allt jag gör är att lukta gott så kan lika gärna ta och dela med mig av min visdom och expertis till dom som börjat fingra på syntetiska lukter men inte har vågat ta steget. Klippte ihop några av grejerna här i klippet.

Här är klippet på youtube. 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg