Jag har upptäckt läppglans och det är en väldigt rolig produkt

10:36 18 Maj 2015

Jag har funnit en ny grej att glädjas över här i livet och det är läppglans. Jag har i hela livet dissat denna produkt och känner nu att jag har massor att ta igen.

Jag ägde ett när jag var typ 14 men jag hatade det då eftersom håret klibbade fast i det och det bildades äckliga slemliknande trådar mellan läpparna.

Men läppglansteknologin har gått framåt långa kliv dom senaste 15 åren för det problemet har jag inte med mina nya läppglans.

img_1063.jpg

Förut har jag resonerat ungefär såhär: ”blanka läppar är onaturligt, INGEN har blanka läppar såvida dom inte har dreglat och det känns ociliviserat och ofräscht”

Men nu resonerar jag ungefär såhär: ”wow vad snygg ja e nu”

Tiderna förändras, smaken utvecklas och vatten rinner under broar. Jag är jätteglad över att jag har funnit läppglanset så att jag kan njuta av det från och med nu och fram till min död. Förutom att det kostar ca 119 kr så kan jag inte hitta några baksidor med läppglans.

 

2 kommentarer | “Jag har upptäckt läppglans och det är en väldigt rolig produkt”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Michis skriver:

    Hallå jag köpte den där blinc maskaran du lovprisade och jag tycker den är fett obehaglig! Går knappt få bort och jag hade av halva ögonfransarna på ena ögonlocket. Inte tyckte jag det byggdes på så mycket heller :O

    Vill du ha den av mig? Använde den i nån vecka men nu vågar jag ej bli av med fler fransar!

    Med vänlig hälsning
    Trogen läsare nr 34

  2. t skriver:

    VA klibbar inte läppglans längre???! Borde testa nu medan håret fortfarande är kort.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG