@olikapersoner-gänget måste behålla sin mystik!!

7:45 19 Jun 2015

Jag är en av alla dom som numer sitter och kollar @olikapersoner-kontot på instagram och skrockar gott och taggar vänner när nåt känns igen osv. 

Och jag blev helt stressad när jag såg detta här på nöjesguiden: 

ossian_melin.jpg

Herregud jag vill inte veta vad han föredrar och inte föredrar på en jävla dejt!!! Och det är inte för att jag skulle vara ointresserad av att dejta Ossian Melin (fast det är jag men det hör inte hit) utan det är för att jag inte vill veta vilka dom är som personer och människor. 

Dom är OLIKA personer och visar det sig att nån av dom är EN specifik människa så förstörs allting för mig. Allting raseras!

Så därför håller jag mig borta från dom på samma sätt som jag håller mig borta från Game of Thrones-spoilers. Ser jag någonting som berör @olikapersoner’s privatliv eller liknande så blundar jag och håller för öronen och skriker. Dom måste behålla sin mystik! Deras personliga individualitet är som en kroppsdel som måste skylas för att den annars anses förstörd och skändad! Ungefär som mina bröstvårtor som jag väldigt sällan visar offentligt! (men funderar på att göra det lite oftare pga ”fuck da police”?)

Men känner ni inte så här så kan ni väl läsa den där ”dejtingguiden”  här.  

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg