Jag valde en dålig PMS-film och nu kan jag inte spola tillbaka tiden

12:38 7 Jul 2015

Jag har haft PMS senaste veckan och idag nådde den sin kulmen. Hela dagen har varit psykiskt påfrestande på ett brutalt sätt. Eller har det? Jag minns inte ens hälften av dagen för jag har varit manisk (och har fått jättemycket gjort så jag klagar väl egentligen inte). 

Ikväll bestämde jag mig i alla fall för att hetsäta choklad och se nån härlig film som matchar mitt tillstånd. Den här valde jag: 

pantani.jpg

Och nu vill jag bara säga grattis till mig själv för ett totalt felval. Jag har alltså suttit i en timme och trettiosex jävla minuter och tittat på en snubbe som sitter och cyklar jättebra i uppförsbackar!!??

Visst att jag gillar att cykla och okej att jag ibland kan sitta och titta på nåt jättetråkigt. Men det hände ju ingenting! Snubben satt på en cykel med bockstyre och gjorde orgasm-grimaser i över en timme. Det hade jag kunnat klara mig utan!

Speakerrösten ba ”han förlorade fyra minuter i etapp ett MEN SEN SPURTADE HAN I UPPFÖRSBACKEN OCH KOM FÖRE MED SEX MINUTER OJ MAN KAN VERKLIGEN SE SMÄRTAN I HANS ANSIKTE”. 

Och så kom nån gammal kompis till Pantani ”ja shit han rörde sig uppför backarna med en ängels grace”

Sen tusen olika arkivbilder på hur Pantani kämpade sig uppför diverse backar på ett otroligt snabbt vis, ”andra förlitade sig på vetenskap, men Pantani körde på instinkt”, och så en arkivbild på hur han ställde sig upp och trampade jättesnabbt uppför en klippavsats.

Sen anklagades Pantani tydligen för doping, började ta kokain och dog. Det var alltså ”the accidental death” av den här cyklisten. Att han tog kokain och dog. Okej. Jag vet inte. Jag hade typ förväntat mig nånting annat. Det var därför jag såg dokumentären över huvud taget. I beskrivningen stod det att ”ett monster” tog död på honom. ETT MONSTER!! 

Så jag förväntade mig att det kanske skulle vara en buss som dödade honom, eller kanske Lance Armstrong. Men kokain, är det verkligen ett monster? Ja det kanske det är men… nä gud vad jag är besviken på den här dokumentären. ”The accidental death” – så vadå, han råkade ta kokainet av misstag? Han beställde en pizza men fick i stället en låda med kokain? ELLER?

Jag vill inte på något sätt förminska Pantanis ”tragiska liv och död”, jag vill bara varna andra som lockas av den här dokumentären bara för att dom har PMS.

marco-pantani-climbing.jpg

En kille som cyklade så bra i uppförsbackar som du förtjänade verkligen en mer givande dokumentär. Vila i frid Pantani.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg