Vad är det i dom där chemtrailsen egentligen?

12:04 14 Jul 2015

Ni har väl alla hört talas om chemitrails vid det här laget. 

Enligt den konspirationiska delen av befolkningen så är ränderna efter flygplan nämligen inte kondens efter en jetmotorer, utan det är en giftblandning bestående av… ja vad?

Jag har hört bly och grejer som ska få befolkningen sterila, lite cancersjuka och möjligtvis zombieliknande och ateistiska. Men jag undrar jag.

Jag har undrat hela dan. Jag har nämligen fått finnar. Jag brukar inte få finnar. Det hände kanske en gång när jag var 17 år men efter det har jag inte haft några finnar (i plural).

Och så idag kom jag på att nämna för en väninna som var på besök att jag har fått finnar. Och vet ni vad hon sa? ”Det har jag också fått”. Hennes ord kändes som hammare i cement. Hon av alla, hon har ju mer porslinshy än vad jag har. Men nu hade till och med hennes egna bror sett att något ovanligt hänt i ansiktet på henne.

Så jag har undrat hela dan om det kanske inte ligger hormoner i dom där chemtrailsen. För vad är det som kan få två personer med problemfri hy som bor på samma gata att helt plötsligt få massa finnar? 

Men om nu chemtrailen har orsakat detta, så blir den naturliga frågan: varför? Varför skulle någon vilja göra så här. Och jag skulle säga att det är för att industrin som plockar fram concealers är en av världens största och mäktigaste industrier.

Och jag vet vad ni tänker. Ni tänker att det inte måste vara chemtrails bara för att vi har fått finnar och bor på samma gata. Ni tänker att det lika gärna kan vara dricksvattnet som är besuldat. Och ja men nej antagligen inte. 

death_dumps.jpg

 

 

 

2 kommentarer | “Vad är det i dom där chemtrailsen egentligen?”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. T skriver:

    Haha (önskar du hade den där gillafunktionen på dina inlägg)

  2. Rupert skriver:

    Det är klart som fan det är giftigt det som finns i ångan, eller trodde du att en jetmotor bara spydde ut koldioxid och vatten eller? när man bränner flygbränsle som innehåller bla bly för att öka förbränningen, precis som i bilar.

    Skillnaden är mellan dem som tror på konspirationsteorier om att staten lägger i massa gifter för än det ena eller det andra och de som inser att allt som brinner och består av oljeprodukter kommer vara giftigt. Den ena gruppen tror på tomtar och troll och den andra vetenskap.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg