Sitter och längtar efter ett spel

12:24 20 Sep 2015

Vi har ett PS3 (vilket är en fackterm för Play Station 3) och jag är väl inte jätteförtjust i nåt spel hittills egentligen. Förutom Just Dance. Det spelet gillar jag.

Och nu har jag beställt både Just Dance 2014 och 2015 för inte så mycket pengar. Av nån anledning var Just Dance 2016 för dyrt (kanske för att 2016 ligger inne i framtiden) så  det har jag inte beställt. 

Men jag ser jättemycket fram emot att dom andra två spelen ska komma.  När det kommer ska jag göra den här dansen med barnen på vardera sida. 

Nä jag skojar bara mitt självförakt skulle förmodligen inte veta några gränser om jag tvingade barnen till nåt sånt här. Jag kan föreställa mig att minst ett av barnen skulle vägra också. Jag kan höra den lilla rösten: ”Mamma? … Vad… vad tror du egentligen? Alltså mamma att du ens frågar? Nej. Nej. GÅ HÄRIFRÅN”

Då är den här mer vår stil. Det är typ så vi ser ut den mesta av tiden även utan musik. Men ändå: nej. Barnen skulle inte ställa upp. Inte båda.

Det känns som att mina barn har så himla mycket självrespekt.  Ja titta inte på mig, dom har inte fått det från mig.

Jag älskar dom här spelen i alla fall. Har ni några favoritspel?

En kommentar | “Sitter och längtar efter ett spel”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. SpeLinnea skriver:

    Hahaha, det såg ju ut att vara riktigt awesome faktiskt. Har inte koordination nog att köra dansspel, men mycket annat kör jag. Just nu längtar jag efter att ha råd att köpa Super Mario Maker så jag kan göra egna mario-banor.

    Ha det fint!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG