Skorpion stor som Tom Cruise – jag har illustrationen

10:30 23 Sep 2015

jatteskorpion2.jpgEn nyhet har spridit sig över nätet, kanske mest för den relativt oväntade måttenheten ”Tom Cruise”: 

jatteskorpion_lika_stor_som_tom_cruise_svd.jpg

Och jag blev, som ni kanske förstår, frustrerad över att de inte hade några bilder på skorpionerna bredvid Tom Cruise, så att man kunde se, jämföra och häpnas. Ni vet så där som man brukar göra med dinosaurier i faktaböcker. 

 

inte_tom_cruise.jpg

Så jag tänkte att hey – jag är bra på att redigera bilder. Jag kan göra en egen!!!

jatteskorpion2.jpg

Först tappade jag modet och tänkte att det här kan jag inte visa, det är alldeles för dåligt. Sen drabbades jag av hybris och egoism och tänkte att detta är alldeles för bra för att dela med sig av, det här måste jag behålla för mig själv. Men till sist drabbades jag av chill och jag ville inget hellre än att lägga ut bilden. Jag satt i 5-10 minuter och redigerade den, trots allt.

Här har ni en annan känd måttenhet: 

12038189_991144777572345_6621522141933053720_n.jpg

(Obs, den har inte jag gjort.)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg