Vissa kläder är så fula att jag skäms över min reaktion

10:06 18 Sep 2015

spindeljacka.jpgIbland när jag surfar efter exempelvis en jacka så kan jag hamna på en jätteful jacka av misstag och drabbas av en förfäran som nästan blir svår att hantera. 

Precis nyss hände det när jag fick syn på den här jackan. 

pe121o00b-b1114.jpg

Vad är det som har behövt hända som inspiration till den här jackan? Blev 50 babianer överkörda av en ångvält? 

Jag blir fysiskt påverkad av den här jackan. Jag känner hur pulsen går upp och jag får stickningar i ansiktet. Hur kan jag tycka att den är så ful? Jag förstår inte!! En jacka är ju bara en jacka. Är det för att jag letar efter en fin jacka till mig själv som jag reagerar? Min hjärna letar alltså efter något som jag skulle kunna trivas i, och så när något sånt här dyker upp så kortsluts kretsarna och mitt inre börjar skrika. 

För inte skulle jag reagera om jag såg nån på stan hade den eller om en kompis hade den. Då skulle jag inte bry mig. Då skulle jag kanske rent utav kunna tycka att den var … ja kanske inte fin (den påminner för mycket om en djurkyrkogård för att kunna va fin i mina ögon) men jag skulle förmodligen inte få hjärtklappning i alla fall.

Om min kompis kom emot mig såhär: 

pe121o00b-b1113.jpg

… så skulle jag inte bli rädd och springa åt ett annat håll i förstagångsastma. Eller? Jag vet inte. Blir osäker nu. 

Och jag skäms för det är så dumt att bry sig om hur en jacka ser ut. Men allvarligt, det är inte bara det att jackan ser ut som slaktavfall den påminner om håriga fågelspindlar också. 

spindeljacka.jpg

Och även fast det inte är nåt fel på fågelspindlar i sig och att dom bara lever efter sina instinkter i diverse djungler så kan jag inte låta bli att fråga mig HUR KAN EN JACKA VARA SÅ FUL???

Jackan kommer från Pepe Jeans i alla fall och kostar 1945 SEK. Jag fann den här

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Andra bloggar

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg