Bland det mest spännande som finns

10:10 17 Okt 2015

Något bland det mest spännande som finns är att ta bort fläckar från kläder. Jag är medveten om att det kanske inte är förstavals-alternativet när man ska föreställa sig spännande saker men jag tror att jag har hela vetenskapen med mig när jag säger att det är mer givande att få bort en fläck än att till exempel stage-diva från en scen rakt ner i ett publikhav (vilket verkar mest hemskt). 

Andra saker som kanske kommer till en när man tänker ”spännande” är fallskärmshoppning, tågluffa genom Indien och åka gummiring genom nån grotta i Amazonas. Gemensamt för dessa är att det finns en ovisshet och en mystik bakom äventyren. Men då vill jag bara påminna om att innan man öppnar tvättmaskinen så är det ganska ovisst om fläcken kommer att vara borta.

img_2179.jpg

Sen är det mystiken också. Ibland kommer barnen hem med typ lila fläckar över hela ryggen utan att kunna svara på varifrån det kommer.

 

En kommentar | “Bland det mest spännande som finns”

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg