Carl-Philip och Sofia ska bli föräldrar!

2:53 15 Okt 2015

Såg nyheten nyss. Kul! Det händer så mycket i kungafamiljen nu. Dom gifter sig, förlovar sig, får bebisar och nya titlar och så är det dop och massa mer. Och då får vi inte glömma att dom även gör saker som inte sänds live på SVT.

Det här är i alla fall fascinerande, en expert har räknat ut årstid för befruktningen. 

experten.jpg

En aning ospecifikt kan jag dock tycka, särskilt för att komma från en expert (kan få sin förklaring i att hon är hovexpert och inte expert på, ptja, att räkna ut andras ägglossning?). Jag hade helst viljat veta dag och klockslag. Då hade jag kunnat kolla i almenackan och räkna ut vad jag gjorde exakt vid tiden för befruktning. Jag känner inte prinsessan Sofia och prins Carl-Philip men det hade kanske kunnat få mig att känna mig lite närmare dom i deras nya familjelycka i alla fall. Just nu känner jag mig lite som en outsider som inte har så mkt med deras liv att göra, vet ej varför.

Men ändå, grattis!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg