”Vad är det här för insekt”?

10:31 13 Nov 2015

Idag när jag öppnade kylskåpet fick jag syn på en udda insekt. Vad var det för nåt? Lus? Loppa? Fästing? Nåt exotiskt ifrån österland? 

Eftersom jag inte kände igen den så postade jag frågan på twitter med den här bilden. 

img_0084.jpg

Och jag fick en massa svar.  ”Det är en vanlig husspindel” svarade alla unisont. 

Då fick jag känna mig lite som en idiot för en liten stund. Hur kunde jag tro att en svensk husspindel av något exotiskt från fjärran land, alternativt ett skadedjur som kräver sanering av hela lägenheten? Kanske har det att göra med att en av mina närmsta vänner varit med om vägglöss nyligen, och jag kände mig lite på spänn.

Hur som helst så är den största idioten den där spindeln. Den sitter kvar på precis samma ställe fortfarande efter en hel dag. Den har gjort sig pyttelite nätvävnad där och där kommer den inte att kunna fånga ett skit. Jag hoppas att den rycker upp sig och löser detta på ett bättre sätt snart.

3 kommentarer | “”Vad är det här för insekt”?”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Cat skriver:

    meh hen kanske är machokist och hungerstrejkar i skafferiet för extra sukt. Alternativt hungerstrejkar just där för att ni ska skämmes som inte hörsammar kampen utan smaskar i er själva. Eller… Så är den bara inne på spartansk inredningsstil. Är väl inne med minimalistiskt nu?

  2. Cat skriver:

    meh hen kanske är machokist och hungerstrejkar i skafferiet för extra sukt. Alternativt hungerstrejkar just där för att ni ska skämmes som inte hörsammar kampen utan smaskar i er själva. Eller… Så är den bara inne på spartansk inredningsstil. Är väl inne med minimalistiskt nu?

  3. Isabel skriver:

    haha, men åååååh. Just när jag höll på att tvätta aaaaaaaaaallt vi ägde och hade så kom jag upp i badrummet och såg Exakt en sån där flyga ner från taket. Jag valde några passande svordomar och högg tag i den med toapapper å med viss ångest (av att döda ett oskyldigt djur) men ändå bestämt kastade den i toaletten. Ringde mamma å berättade det hemska som hänt. Men hon ba ”men spindlar e inte farliga!!!!”. Mvh väninnan med vägglöss ;)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp