Dagens gulliga app: Locka söta katter till trädgården

10:19 16 Dec 2015

Jag som har en stark förkärlek till meningslösa, söta och tålamodskrävande spel har funnit nytt spel som jag tycker om. 

Låt mig presentera: 

img_0283.jpg

NEKO ATSUME! (klicka här för att komma till den i applestore) 

Spelet går ut på att man ska göra trädgården så attraktiv som möjligt för grannskapets, eller möjligtvis hela stans (världens?), katter. 

Det bästa är att katterna som kommer på besök lämnar lite valuta efter egna behag, så är man för fattig för att pynta trädgården med den mysigaste kattkorgen eller lyxigaste kattmaten så kan man få råd om man sparar och har tålamod. Just nu är jag ganska fattig så jag har mest råd till billiga kartonger och papperskassar. 

Här är exempel på några dyrare grejer: 

img_0282.jpg

Det bästa med spelet är att det knappt kräver nån aktivitet alls för att man ska komma framåt. Man kan till exempel inte göra nåt med katterna när de befinner sig i trädgården förutom att fota dom.

Det mesta händer när appen är nedstängd och ligger i väskan. Katterna kommer då och går utan din vetskap, men dricks lämnar dom alltid oavsett.

Så det här spelet passar jättebra för alla som gillar söta spel som tar lång tid, men som samtidigt vill ha tid över till familj, vänner och arbete.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG