Jag lajvar morgonmänniska fram till nyår

11:31 4 Dec 2015

Jag har aldrig varit ett fan av nyårslöften – tror aldrig jag gett nåt. Nånsin. 

Och tror inte att det blir nåt i år heller. MEN! Fram till nyår ska jag lajva morgonmänniska.

Ni som inte känner mig ska veta att jag är nattmänniska ut i fingerspetsarna, men nu ska jag alltså fejka morgonstråle varje morgon.

Inte för att jag har lyckats agera morgonstråle hittills.

morgonmanniskan.jpg 

Men jag har lagt mig ett par timmar tidigare varje kväll och jag har stigit upp en halvtimme tidigare varje morgon, så jag är nåt på spåren. Jag kan känna vittringen. 

Om man liknar mig med en jägare på jakt så har jag hittat spillning efter morgonmänniskan och den är ljummen. 

Om ni undrar varför jag gör detta så är det för att samhället är anpassat efter morgonmänniskor. Att vara nattmänniska är rätt miserabelt i kombination med nuvarande dygnsnorm och sömnbrist är vår ständiga följeslagare. Jag gör det i hopp om att få lite extra energi som jag så väl behöver.

Önska mig lycka till. Jag lovar att blogga om det här igen den dagen jag stiger upp på morgonen och bakar bröd åt familjen (vilket kan betyda att jag aldrig nämner det igen men vem vet). 

2 kommentarer | “Jag lajvar morgonmänniska fram till nyår”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Gella skriver:

    Haha! Känner igen mig… :-) Själv tog jag mitt första nyårslöfte kanske nånsin iår… Kanske vore nåt för dig som nu också är kristen? Kolla in detta: http://www.antautmaningen.se/

  2. Hej Sonja skriver:

    Det är ett bra utmaning! Jag började läsa bibeln ganska direkt efter att jag blev kristen , det kändes nödvändigt och väldigt kul och stärkande!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp