Pilates & mocha lattes

9:07 30 Sep 2013

NOPE så här ser jag inte ut just nu, nej detta var förra veckan-ish

denna vecka har jag nämligen TRÄNINGSVECKA tjohooooo. Har smygstartat senaste veckorna men denna vecka är det hårdkörning som gäller!! Har gått på pilates nÅg0rLuNd4 regelbundet sen jag var 16 år men det är först nu jag verkligen inser att det är fan vad jag älskar mest av allt + är sjukt bra på (förlåt men körde pass idag med NACKSPÄRR och kände mig ändå bäst där, åtminstone för att ha nedsatt rörlighet…………?? (haha JAHA trodde ni att jag tränar för min egen skull??? Svar: NEY, allt är en tävling för freaks som jag :( *lil’ miss längst fram i mitten som du hatar*)).

Så nu har jag bokat upp mig på (o)farligt mycket pilates och tänker att JAHOPP det kan ju ijallyfall inte bli värre än vad det var innan? Mitt magiska träningsteam består f.ö alltid av: Gina Tricot träningsbhar, Stella McCartney for Adidas-toppar och Nike-tights. 60% of the time, they work EVERY TIME. Njää det är faktiskt mitt bäst fungerande gear 100% av alla gånger!

2 kommentarer | “Pilates & mocha lattes”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. M skriver:

    Hallå vart tränar du pilates någonstans? Jag har letat som en galning efter ett bra ställe i Sthlm.

  2. Sofie skriver:

    Jag undrar också!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG