She works b****

7:10 2 Okt 2013

Jag ryser gråter fnissar jag ÄLSKAR DIG BRITNEY!!!!!!!

Videon till hennes nya låt ”Work Bitch” är SÅ PASS FET och retro och true pop och såååå Britney. Självklart stylead av svenska Bea Åkerlund för övrigt dingdingding.

Aldrig aldrig aldrig nånsin slut med Britney Spears <3

3 kommentarer | “She works b****”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. SG skriver:

    hej.

    här kommer en rak fråga som jag uppriktigt är nyfiken på hur tänker kring:
    exakt vad är det för skillnad på den här videon som du hyllar och tidningsomslagen du dissar?

    Även om jag också gillar Britney så är det en halvnaken kvinna som sexposerar bland andra halvnakna tjejer och runt omkring dem kör en…dyr bil? Mer posering. Mer bil. Mer bröst. Mer spegla sig. Det är ju som ett omslag till en tacky porrtidning? Är nyfiken på vad just du tycker eftersom varannat inlägg här är så medvetet och anti hur tjejer/kvinnors kroppar som exponeras på ett sexistiskt eller bara normativt sätt, och sen… är det här asfett?

    Jag förstår inte hur det går ihop.

  2. Kristin Zetterlund skriver:

    SG: Bra fråga! Ibland kan jag nog vara så pass Britney-blind att jag knappt ens tänkte på det du lägger fram, dock tänkte jag på bilen hahahah fy fan.

    Det finns nog många olika element som jag tror påverkar hur jag känner för just denna video. Först tycker jag att hela estetiken är old school pop som jag skrev, och känns som en homage till tex Say You’ll Be There och redan där faller jag platt. Men sen är det hela väldigt kontextberoende, jag tror just i Britneys fall tolkar inte JAG henne som utsatt eller objektifierad förmodligen för att hon är en av väldigt få kvinnliga artister idag som gjorde ca allt en inte får göra som kvinna (fått psykbryt, rakat av håret, gått upp i vikt etc.) men är fortfarande SÅ JÄVLA älskad. Hon är above allt och alla och känns alltid (nu för tiden) i kontroll, doing what she loves och äger skiten.

    Sen tycker jag att det låter på dig som att du överlag ser ner på ”sexposerande”… Vilket jag kan tycka är trist då jag känner att hela poängen med……… allt………. är att folk ska få uttrycka sig precis som de vill, även om det är på ett ”sexigt” vis. Så länge det är på Britneys villkor och inte känns nedvärderande – vilket iaf JAG inte tolkat detta som. Jag hade förmodligen tyckt exakt lika mycket om videon om hennes shorts var lite längre, urringningen lite mindre, men Britney’s doing Britney precis som hon alltid gjort. Samtidigt som jag självklart fattar att denna video kanske inte gör så mycket för att hjälpa kvinnoideal, tycker jag inte heller att den stjälper värre än det mesta då Britney, som nämnt, gör sin grej till 100% och äger skiten. Såna tjejer behövs också, urringat på eller inte.

  3. Werkin' Girl skriver:

    Älskar Britney! Fick dock en feeling av att detta bdsmposerande känns sjukt påklistrat. Hon känns ofta som en blandning av offret och den som har makten, och det är det som är så intressant med henne. Bloggade om brittan för ett tag sen och försöke pinpointa vad det är med henne som gör att hon till skillnad från många av sina samtida likar känns så äkta och pure mitt i allt det utklädda.

    Kolla gärna in britneyinläggen och resten av vår bloggi, det vore en ära!
    Annars skriver vi om att leva life i ångestens tecken med en förkärlek för smink och sprit.
    http://emoboost.blogspot.se/

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg