Come Erykah Badu me

7:31 19 Jan 2016

Men hallå är old Yeezy tillbaka eller?? Han har börjat släppa lite goa låtar via sin Soundcloud helt plötsligt, gratis och glatt, så det är bara att passa på att njuta. Älskar denna ”No more parties in LA” featuring Kendrick Lamar, känns lite gammel-Kanye nästan som han lät för länge sen på sina tidiga skivor! Så nostalgiskt och härligt. Inte att jag inte älskar 2016-Kanye men känns kul att han aldrig nöjer sig utan fortsätter utvecklas även om det ibland innebär att blicka bakåt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp