Här står jag och njuter av lite vintersol i min nya, vackra tröja från M Missoni och vill ge en lite gåva till er, mina älskade läsare!!

Jag har fixat en deal till er i samarbete med BestSecret, medlemssiten med asfeta rabatter på verkligen hur många märken som helst! Vi snackar allt från Fendi, Balenciaga, Diane von Frustenberg och Missoni (tröjan ovan hint hint!) med upp till 80% rabatt. JAG VET det är helt sjukt.

Och jag har som sagt fixat en sweet deal till er: om ni signar upp er här får ni en välkomstrabatt på 200 kr om ni handlar för över 600 kr! Från denna webbshoppsdrottning till dig, en rabattälskare till en annan.

KLICKA HÄR för att signa upp dig, men det är ett begränsat antal så skynda! Som bonus har jag också satt ihop en egen shop där jag valt ut mina favoriter på sajten och den hittar ni efter ni signat upp er. Men rabatten gäller på hela sortimentet, inte bara mina favoriter så det är bara att köra hårt. Och det kommer in nya erbjudanden varje dag.

Så mycket bra i ett och samma inlägg eller hur!!! PUSS O KRAM hoppas ni hittar något ni älskar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG