Hej Stockholm & nya jobbet!

8:51 3 Apr 2016

f247126869136357b27f52ebfb5ff965_980x0_c_85_s_v4

Bild från Sandra när vi sågs på andra sidan jorden i förra veckan! En annan är tillbaka i Sverige nu…………

I eftermiddags landade vi här hemma igen och allt känns så surrealistiskt?! Eller saker känns snarare skumt att de INTE känns surrealistiskt, eftersom allt där borta känns helt bananas och nu är allt bara så…………………… vanligt?? Dock att min säng, täcke och kuddar alltid klår alla andra i hela världen så det ser jag visserligen fram emot. Och nu med sänggavel!!

För imorgon gäller det! Då börjar jag nytt kapitel på Fazer som digital marketing manager! Där kan vi snacka något att se fram emot. Är så pirrig att jag inte vet hur jag ska sova trots grov jetlag som får mig att inte vilja göra annat?? Ska försöka komma ihåg att inte gå av på min vanliga hållplats imorgonbitti utan åka vidare en stund också. Kan vara ett rimligt första steg haha!! Lyckas jag med det trots jetlagmorgon blir jag ändå någorlunda nöjd bara där ;)))

2 kommentarer | “Hej Stockholm & nya jobbet!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Bella skriver:

    Grattis till nya jobbet!!!!! :)

  2. sofia skriver:

    Grattis till nytt jobb!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg