Matane Japan!

6:24 2 Apr 2016

image image image image image image image image image image image image image image image image image

UGH det är med klumpen i halsen jag skriver detta då det är våra allra sista timmar kvar i Japan nu. De senaste ca 24 timmarna har vi tillbringat i Osaka som för mig blev en dream come true: vi åkte till Harry Potter Land!!! Jag grät konstant små lyckotårar och kved fram små njutljud precis hela tiden. La alla mina pengar på Hogwartskappa, halsduk och trollspö!! Bästa med stället var dock alla stora tjejgäng som drev omkring utklädda till Minions allihopa. Vi snackar seriöst att 1/4 av alla besökare var utklädda till Minions på ett eller annat vänster?? Sånt jävla lyckopiller.

Nu hann jag inte se så jättemycket mer av Osaka förutom Universal Studios men det jag har sett när vi strosat har varit fantastiskt!! Ungt och kul, snäppet mindre hetshysteriskt än de galnaste ställena i Tokyo typ? Jaja.

Trots att jag har så roliga saker att se fram emot hemma så tar det ändå emot att hoppa på planet igen… Japan har verkligen talat till mig, jag är helt nykär!!! Blir långt ifrån mitt sista besök här.

MATANE <3

En kommentar | “Matane Japan!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. elin skriver:

    Alltså detta såg ju helt otroligt ut?! Har aldrig haft något större brinnande intresse för att åka till Japan tidigare men nu tror jag att något tändes… fantastiskt!
    Inser hur väldigt entusiastisk jag låter, haha men men…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp