Take the Chance

9:57 18 Aug 2016

Chance the Rappers skiva ”Coloring Book” är en som legat på min to-listen-lista så sjukt länge men som bara aldrig blitt av. MEN åååh den som väntar på något gott!!!

Helv vilket tungt album hörrni. Brukar ju gilla att hitta mina favoriter men det här är ett sånt album som verkligen absolut måste höras i sin helhet tycker jag?? Så jävla välkomponerat och sammansatt så det förtjänar att lyssnas på som det var menat typ. Och så tycker jag ALLA låtar är bäst hhahaha. Okej kanske ”All night” lite extra mycket, men det säger ändå mycket om att jag knappt vill plocka russinen ur kakan ens.

TGIF y’all!!!

En kommentar | “Take the Chance”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. J skriver:

    ZÄTA! Obs random pga hör ej till inlägget ovan, MEN ska på bröllop på den engelska landsbygden(!) nu i sept och *vet ej* vad jag ska ha på mig? vill va classy men inte utklädd plus megasnygg såklarrrr. Please help a gurl out! xxxxx

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG