When you’re not here I save some for you

5:05 20 Aug 2016

ÅRATAL av väntan är över. Frank Ocean är tillbaka med en officiell singel!!! Häromdagen släppte han ett sånt därnt visuellt album jag tyvärr endast har tålamod med att Beyoncé gör – förlåt men verkligen ingen annan should go there, jag har inte tålamod no matter how good u are.

Men med ”Nikes” är han liksom tillbaka på riktigt!!!! Och detta betyder ju också att vi kommer att få en hellängdare snart iiih. Så mycket jag levt på hans ”nostalgia, ULTRA” och ”channel ORANGE” är det verkligen en av mina favoritartister även om jag typ nästan gav upp hoppet på att han nånsin igen skulle släppa nytt?? Pressen kanske blev för stor efter såna mästerverk liksom. Så det här har verkligen gjort min helg!!

Låt oss tillsammans glädjas åt den här magiska låten och VIDEON my god videon!! Var han inte en stor konstnär innan är det bara att enkelt övertygas av det här alltså. Så otroligt vackert på så många sätt.

En kommentar | “When you’re not here I save some for you”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. M skriver:

    Kan vi prata om det faktum att du är ute och förlustar dig (läs; köper hudvård) nu när jag lagt ca örti miljoner på Exuvince….

    Känner mig snuvad på konfekten ;)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG