Heckling the heckler

9:37 1 Sep 2016

Jag och lil bestie var ofc på plats för Amy Schumer igår på Hovet! Hör när hon pratade om’ett inför kvällen på SVT Gomorron HÄR *stolt skrytreklamare för min käresta*.

Nu är ju detta bara ett klippetysnipp av vad som utspelade sig under hela kvällen, u know ACTUAL standuprutin etc, men detta skedde verkligen!!! HUR sjukt att en cille seriöst heckled vår Amy rätt ut från publiken? Obs att han verkligen satt på en av raderna längst fram, så typ really ansträngt sig för att få tag på dessa biljetter eller är nån ”viktig” och kanske t o m fått dem?? Hahaha ”inte alla män” men det finns nästan för många rötägg amongst u för att orka med. Han kommer till HENNES SHOW och skriker på henne från publiken. Det är liksom för mycket för att mitt psyke ens ska bearbeta hur man fungerar som person då?? Jaja, det är water off a ducks back *s/o to Jinxy!* för Amy antar jag men en annan slutar aldrig förvånas över folks sämsthet.

Hennes rutin i övrigt så pass kul att jag fick mig ett ab workout-pass av skratt! Så mycket grovt att en liksom tittade omkring sig i chock samtidigt som en skrattade så mycket och ville liksom försäkra sig att en inte var ensam om det?? JAG ÄR INTE ENSAM OM DETTA RIGHT?! Och nej, hela stället var fullproppat av Amylovers och även om vissa kanske inte kunde relatera var det för kul för att inte skratta oavsett.

ATT vi hamnade i trubbel med flera vakter dock??? Vi hade missat att det var TOTALT teleförbud under showen (inte ens smsa?!) då vi kom lite sent och satte oss när allt redan börjat. Så i början av förakten satt vi och fotade lite men då blev vi starkt uppläxade av TVÅ olika vakter som sen höll oss under stark uppsyn under resten av kvällen mvh bad bad girls come with us, come with us. MEN bland det sista Amy gjorde var att ge tillåtelse från scen åt bilder OCH VILKA TROR NI SKRATTADE SIST OCH BÄST? Das right.

4 kommentarer | “Heckling the heckler”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. A skriver:

    Poängen är säkert bra och så, men jag får huvudvärk av avsaknaden av språk. Är det här svenska? Svenska med fräcka inslag av engelska? Svenska med fräcka inslag av engelsk slang? Nydanande och tufft? Jag får bara huvudvärk, inser att jag är för gammal för att läsa den här tidningen, och leker med tanken om att det här är framtiden för svenska språket, i vilket fall vi ju lika gärna kan skita i det och hålla oss till engelska istället för att låta oss våldtas av den här typen av ”meningar”

    1. Linn skriver:

      Som du skriver själv ”A” så kan du ju skita i det om du mår så dåligt av att läsa texten. Enkel lösning men de är ju ofta de bästa!
      P.S. När du skriver ”och” behöver du inget kommatecken framför. Överväg också att dela upp din sista mening i åtminstone två olika meningar, så att den blir mer lättförståelig. Hoppas att huvudvärken går över. Puss!

      1. Kristin Zetterlund skriver:

        Haha A, precis som Linn skriver så behöver du ju inte läsa! Du är uppenbarligen inte målgruppen för denna blogg. Tänk så smidigt det gick att lösa. Puss hej!

        Och Linn <3 <3 <3 <3

      2. Pernilla skriver:

        A: Satsradning. Kolla upp det. Väldigt svårt att förstå sista ”meningen”, och (Linn: sry, älskar kommatering <3, fast sparsamt ofc!) då får jag ändå pröjs för att rätta just det språkliga i studentuppsatser. P&K!
        PS! Forskning har sedan länge visat att fanbärarna för språklig utveckling är just unga kvinnor. Tänk va! Helstolligt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg