A Seat at the Table

8:35 3 Okt 2016

Världens absolut coolaste Solange har äntligen släppt sitt album!! Hon har teasat sååå länge på Snapchat om sömnlösa nätter i studion och vi vet alla vilken stor konstnär hon är så detta har jag sett meget fram emot. Hon inspirerar mig inte bara med sin person, sitt otroliga engagemang och aktivism men hon är en av få personer som jag verkligen ser som min stilikon också. Hon inspirerar mig på precis ALLA plan, intellektuellt och fysiskt.

”A Seat at the Table” släpptes i fredags och jag har lyssnat ivrigt sen dess! Och självklart är jag inte besviken. Ett så känslosamt, djupt, vackert, tungt och betydelsefullt album var länge sen jag lyssnade på! Och inte nog med albumsläppet, hon la även ut TVÅ videos igår så helgen var basically julafton för oss Solangelovers. Videorna till ”Don’t touch my hair” och ”Cranes in the sky” är PURE ART. Har ni ens sett nåt liknande???? Like ever?? Suttit som helt förstenad in awe över dessa.

Tacka alla skapelser för Solange!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg