Q&A – The Rings!

9:34 6 Feb 2017

IMG_8849

Måste bara kolla vart din ring kommer från? Så fin! Letar efter en likadan, så vart får en most bang for the money????? Hanna

YESSS nu ska jag ge er mitt bästa tips kanske NÅNSIN!!! And that’s saying alot amirite. Men även tipsdroddningen herself fick faktiskt tips om detta från underbara läsaren Paula!! Ni läsare är ju the real queens faktiskt.

Som ni vet var jag såååå förvirrad över hela ringköpet och hur vi skulle gå tillväga. Så jag gjorde research i alla världens hörn (kändes det som……….) och tog tips från alla jag kunde. Och det som kändes mest rätt för oss (lol okej MIG and my controlling ass) var att handla på nätet. Vissa kanske tycker att det är lite scary men alltså jag lever mitt LIV på nätet??? Jag ÄR nätet?? hahahah okej nej men kanske inte direkt…………….. men nära. Fick som sagt tips från en läsare om Blue Nile, den största återförsäljaren av förlovningsringar och smycken online. Och där blev det! Både his and hers :’))

Vi gick runt hos flera, flera butiker och guldsmeder, kollade massvis med sajter och gjorde såå mycket research – allt för most BANG FOR THE BUCK. Ääääälskar f.ö att du använde det uttrycket i din fråga Hanna för det är ett av mina mest använda uttryck hahah!! Använder det all the damn time i min vardag, kanske störigt mycket, och då skulle du bara höra hur ofta jag använde det när vi var på ringjakt………….. Det är ju maximum bang 4 buck som är målet!! Och jag som är besatt av att göra kap. Vi kom fram till att där fanns mest bang4buck med tanke på vad vi var ute efter!

Båda våra ringar var exaaaakt vad vi ville ha och hade föreställt oss. Hela beställnings- och köpprocessen var A+, deras kundtjänst var QUEENG och leveransen var blixtsnabb. Om ni som jag är besatt av att göra kap och inte heller bryr er om att det ska vara ett specifikt märke så kan jag VARMT rekommendera siten! Nu låter jag supersponsrad and I WISH I WAS men det är bara en gammal hederlig rekommendation från hjärtat detta.

2 kommentarer | “Q&A – The Rings!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Paula skriver:

    Haha vad kul att det blev det, alla vi queens älskar ju bra deals!! Och de är ju aaaamazing!

  2. L skriver:

    Jag är nyfiken på din ring som du har på långfingret, var hittar en en sån?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp