I’m too lit to dim down a notch

7:50 20 Jun 2017

Ni får bara inte ha missat denna!!! DJ Khaled featuring Rihanna och Bryson Tiller har släppt vad som KAN vara sommarens låt, ”Wild Thoughts”. En 2017 revival av Santanas ”Maria Maria”?? Det är med all säkerhet sommarens VIDEO i alla fall!

Och vi vet alla varför vi älskar videon…………………… Svaret stavas för alltid och evigt Rihanna!!! Med en utstrålning starkare än polstjärnan kommer hon aldrig sluta att fascinera mig??? Konceptet ”Midas touch” borde most def döpas om till ”Robyns touch” för allt hon rör vid blir sannerligen till PLATINA. Like, nu vill jag plötsligt ha en tuttkort singoallatopp och om den är helt genomskinlig gör det tydligen inget?? Vart kom det ifrån liksom?? Som om hennes coolness skulle ingå i den toppen tho :(( Vi vanliga dödliga får göra så gott vi kan helt enkelt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp