Mitt i prick!

7:55 19 Jun 2017

Innehåller adlinks

Mallåå jag blev faktiskt helt kär i denna prickiga lilla dröm!! Egentligen inte alls min stil i vanliga fall men ibland är det ju kul att tänja sina gränser?? Vissa gör det med typ bungyjumping, för mig räcker det med lite annorlunda kläder tack :)) Nej men jag brukar ju inte alls go for cutsie girly stuff i vanliga fall men denna modell var så sjukt smickrande, satt som en smäck och jag älskar prickar så jag tänkte what the heck (OBS! RIM! KUL!). Och det var ju inte direkt något jag ångrar!

En annan grej jag inte brukar köra på är barryggat. Detta för att jag tar mitt medlemskap i #teamBH på stort allvar!!! Prioriterar bh-kompabilitet extremt högt i min garderob i vanliga fall, väldigt få undantag görs. Som i detta fall! Det var så många andra saker som vägde upp här tyckte jag.

klänning och skor – & Other Stories, väska – Balenciaga, halsband – Jane Koenig

6 kommentarer | “Mitt i prick!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Dani skriver:

  Så otroligt tråkigt att du har blivit en livs levande reklampelare för ditt jobb

 2. Dani skriver:

  Oj, lät lite väl hårt! Menade bara att det vore roligt att se lite variation. Du har så rolig stil!

  1. Kristin Zetterlund skriver:

   Haha ouch!! Men absolut, ska tänka på det framöver och tar det ändå som en komplimang :))

 3. Sofi skriver:

  hur löste du bröst situationen här då?? mvh teammåstehabh

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp