I hope your soul is changing

10:18 16 Jul 2017

Ni kommer ihåg det helvete som Kesha har tvingats utså och gå igenom?? Hon var länge fast i skitkontrakt med en producent som hon påstår våldtog henne och kunde i princip inte ge ut ny musik. FÖRRÄN NU!!

”Praying” är det första hon släppt på åratal och det är. så. starkt. Det är helt sjukt!!!!! Om inte detta rör dig till Tear Town vill jag inte veta av dig???? Småchattade med The King of Sweden Tone Schunnesson om detta och vill citera henne rakt av pga sanning: Hur kan kvinnor va så unika. Bli utsatt för all skit i världen o sen ba jag ber för din själ. Otroligt.

JA DET ÄR HELT OTROLIGT. Hon är helt otrolig. Vi är helt otroliga.

<3

4 kommentarer | “I hope your soul is changing”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Emilia skriver:

  rys!

  1. THERESA WILLIAMS skriver:

   Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal bröt han upp med mig, jag gjorde allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom men jag är den typ som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag Mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett problem med förhållandet, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavaren som hjälpt mig med mitt eget problem. Email: (drogunduspellcaster@gmail.com) du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

   1) kärleksspell
   2) Lost Love Spells
   3) Skilsmässa Spells
   4) Äktenskapsstavar
   5) bindande stavning
   6) Breakup Spells
   7) Förvisa en tidigare älskare
   8.) Du vill vara befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
   9) vill tillfredsställa din älskare
   Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
   Genom (drogunduspellcaster@gmail.com)

 2. Fredrik skriver:

  Denna och hennes senaste singel Woman, som hon skrivit till svar för allt skit Trump sagt om kvinnor. Ryser så hårt. Älskar Kesha.

 3. Rebecka skriver:

  Älskar den låten!! Kesha är queeeeen!!! Kan inte du berätta lite om hur det går med bröllopsplaneringen??? 😍😍😍

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp