She da Baddest

9:59 3 Aug 2017

Nä men hörrni jag och mina kompisar brukar ofta prata om det här med ”lives to match”?? När vi ser skitfeta outfits på kändisar, tex Nicki Minajs styling i nya ”You da Baddest” med Future här ovan, och man ba ooooufffffff

tills man kommer på att man är kontorsnisse sisådär två sekunder senare. Nu kanske jag inte hade sprungit och köpt en strassbikini ÄNDÅ, man kan ju faktiskt få uppskatta konsten bara så där! Men det suger till lite i magen – tills man inser att man appselut inte har ett s.k life to match. När skulle jag bära det, på fredagsfikat på kontoret eller????? Hade iofs ägt kommer jag på nu men men.

Future kommer för övrigt till Stockholm i oktober och jag ska gå med min fästman (nä förlåt jag KAN inte skriva det ordet utan att cringea, det är så fult, men det är ju vad han är så……………). Future är en av våra gemensamma favoriterartister nämligen!! Vi annars inte skitmånga faves ihop. Det har varit lite knixigt inför bröllopet kan jag berätta, vi har ju inte direkt en LÅT som folk verkar ha? Om man inte räknar typ ”Xanny Family” och ett tag trodde jag nästan att vi skulle behöva göra exit efter ceremonin till den. Nog för att jag är ALL FOR att gå sin egen väg och vi skiter cirka fullständigt i traditioner och andra ”bara för att:s” inför bröllopet! Men det hade t o m inte ens vi känt oss helt bekväma med hahahahah. Vi har hittat en lite mer appropriate i alla fall, så kan vi spela hur mycket Future vi vill på festen sen!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp