Parisian Pretty

10:58 30 Sep 2017

I veckan firade vi lite med jobbet att vi lanserar en ny makeupserie i vår & Other Stories Paris Beauty-kollektion! Förra året kom kroppsserien med lotions, krämer, parfymer etc men nu kommer alltså makeup också. Fokus på naturliga ingredienser och allt i klassiska french girl-färger, enkelt men effektivt!

Förstår ni hur sjukt det är för en bjootyjunky som jag att jobba på ett ställe där detta skapas och finns???? Jag sitter inte på samma våning men det kräver rätt stora mängder ansträngning att inte bara glida ner till beautyteamet och kladda loss varenda eviga minut av varje arbetsdag. Ofta tar jag mindre omväg till en toalett nära där för att åtminstone testa olika parfymer on the reg! Det är _sån_lyx_ och samtidigt så betryggande, så hemma på något vis.

Jag hade favoriter ur serien sen tidigare; kroppsolja, parfym, nagelbandsbalm bland annat! Men nu tror jag starkt på läppstiften, som kommer i lyxiga guldförpackningar med magnetlock (<3), pudrena och ögonskuggspaletterna. To be continued!

En kommentar | “Parisian Pretty”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. avajames skriver:

    I am glad to see this post. Thanks for sharing. save with blog

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG