Flytt, fotografering och fruktansvärd flora

5:39 1 Okt 2017

Anledningen till att man mår som en påse prupp, tackar nej till precis allt och alla och lever som en paranoid eremit these days är pga ovan :)) Vi håller som sagt på att förbereda oss för flytt!! Och tänkte nu försöka sälja vår älskade lägenhet.

När jag nämnde flytt i ett tidigare inlägg fick jag kommentar om att ”vaaa ni som nyss flyttade?!!?”. Men GET THIS – det var tre och ett halvt år sen??? Hahahahahah. Trogna läsare hängde ju självklart med i svängarna redan då och det känns ju som ”nyss”, amiright!? Förstår ni då hur fort tiden går när vi har kul ihop <3

Blev supernöjd med bilderna men det är så sjukt för JA det är fint, men det är ändå liksom som ett skal av vår lägenhet. Man har ju plockat bort all personligt och därmed all personlighet. Har aldrig riktigt fattat de som gillar inredningsstilen ”hotell” man baaaa njaa jag vill gärna ha det mysigt tack?? Att folk ska komma hem till oss och direkt fatta att här bor ju Kalle och Kristin! Hemtrevligt, varmt och glatt! Sen kan jag precis _ingenting_ om inredning och det kanske inte direkt hjälper men det är hur jag killtänker åtminstone. Jag ogillade tex vårt turkosa kökskakel när vi flyttade in men fan, it grew on us och känns så kul och annorlunda nu så vi behöll det! ”Hellre kul än kallt” kanske man kan sammanfatta min icke-existerande inredningstrategi som.

En kuriosa om ovan är att jag köpte bland annat tRenDiGa hortensior inför plåtningen som ni ser. De kostade på ett ungefär fyrtio tusen miljarder. Och vissnade redan dagen efter!!!!!!!!!!!! Verkligen instant karma att straffas när man lägger så mycket pengar på något så onödigt och då har jag lärt mig den läxan i alla fall.

5 kommentarer | “Flytt, fotografering och fruktansvärd flora”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Emma skriver:

  Men GUD trodde det var max 1 år sen ni flyttade??? Får en smärre livskris nu

  1. Kristin Zetterlund skriver:

   Hahahha RIGHT?!

 2. linnet skriver:

  kristin!! jag har precis blivit en riktig KJOLTJEJ och undrar nu hur en bäst bär kjol på vintern! asså tänker typ vilken TYP av kjol är snygg att ha till kraftigare strumpbyxor och kängor? PUSS

 3. HP is one of the best printer Manufacturer company in the world and they provide best and rapid customer service. Call HP printer Customer service number to get help with all problems related to HP Printer.

 4. AOL offers a range of integrated products and properties including communication tools, services and subscription packages. http://www.aol.com offcial site is official website of AOL, here you will find solutions for your all types of AOL products.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp