Stronger than yesterday

10:59 28 Sep 2017

HUUUjedamä vad snabbt cykelkondisen försvinner när man inte köttar på?? Inte hunnit till Urban Ride på ett par veckor nu då jag inte fått ihop schemat helt enkelt. Nu när det äntligen gick att få ihop höll jag på o dogde??? Men gu vad kul det är ändå!! Trodde aldrig att jag skulle bli så här cykelfrälst but here we are.

Däremot har jag kunnat kötta på med annat, mycket barre och pilates, genom Swiftr. Och för att vara helt ärlig känner jag mig tyyyp i mitt livs form?? Inte flåsmässigt just nu pga ovan nämnda men däremot styrkemässigt!! Får man säga så I Det Här Landet Längre. Jo jag känner mig starkare än nånsin tbh! Övningar jag absolut inte kunde göra för 6 månader sen är nu nästan inga problem alls att ta sig igenom. Känns faktiskt otroligt att känna så starka resultat av träning, det är nog min första gång någonsin!!

Typiskt att jinxa detta nu bara för att man är inne i en bra period :)) Det är ändå rätt skönt att ha ett långsiktigt mål med träningen *host bröllopet host host*, på något vis inbillar jag mig att man inte hetsar lika mycket som om det vore tätt inpå och på så vis kan det bli mer hållbart i längden. Eller hur??! Meheheh.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp