Scandinavian Pain

8:45 6 Sep 2017

JI(!)HOOO äntligen har vi fått ett helt album av Sveriges pärla Ji Nilsson <3

Trogna läsare vet i hur många ÅÅR jag tjatat om henne och hennes briljans och äntligen har vi fått utdelning. ”Scandinavian Pain” innehåller helt nytt material förutom singeln ”Save me for later” och ”Proud”, som vi fått njuta av sen hon släppte dem tidigare i år! Den sistnämnda släpptes samtidigt som Pride och är en lesbisk kärlekslåt, med den kom hon ut för oss lyssnare också. VILKEN gåva för oss och hela världen!!!

Jag har ju väldigt svårt att inte gråta av Jis röst. Det är något med den som just gets to me?? Alltid gjort och fortsätter göra. På låtarna ”Ivan, pt.1 & 2” och ”Sofi” brakar det loss av bara helv för mig, då är the waterworks i full fart. Det är melankoliskt och sorgligt, men samtidigt så galet vackert och ändå hoppfullt. Vet ingen som lägger den balansen så väl som hon?

Att omslaget dessutom måste vara en hommage till Prinsessan Tuvstarr är bara too good to be true!! Älskar precis varenda millisekund och millimeter av detta.

En kommentar | “Scandinavian Pain”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. jessica. skriver:

  Hej, är här inte bara att vittna utan också att uppmuntra människor som står inför civil- eller relationsproblem. Om Dr Ogundus fantastiska verk, e-post: {drogunduspellcaster@gmail.com} jag var förlorad i kärlek med min man tills en kvinna tog honom ifrån mig. då ropade jag till min vän och hon berättade för hur hon mötte ett liknande problem och gav den här stora mannen kontakten med mig och jag gav alla de föremål han behövde för stavningen och nu är glad igen att bli kär i min familj. Jag anställer dig att kontakta den här mannen. Din berättelse eller smärta kommer att förändras inom några dagar och du kommer att le som jag idag. Återigen är tacksam. Kontakta honom på hans email via: {drogunduspellcaster@gmail.com} om du står inför någon form av problem
  1. Få din älskare eller man tillbaka
  2. Lotteri stava / Lycka stava
  3. Om du vill stoppa din skilsmässa
  4. Äktenskapsstavar
  5. Få jobbstavning
  6. Kampanjer
  7. Få pengarna tillbaka.
  8. graviditetsförlopp
  9. Kärlekstavning
  10. Om du vill tillfredsställa din partner
  11. Förbjudande stavning

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp