A big little L

8:08 5 Okt 2017

Nä hörrni. Just nu är det fan inte kul? Det här med att försöka sig på allt samtidigt är ju aldrig någon hit, ändå envisas man alltid med att hålla på.

Och ”inte kul” är väl en grov underdrift dessutom. Tror fan inte jag varit så här nere och trött kanske någonsin? Just när vi trodde det mesta var spikat inför bröllopet ringde de upp och berättade att vår restaurang tydligen dubbelbokat och vi har inte alls någon bokning. Dååååå var vi bara tillbaka på ruta ett ungefär!! Efter månader av research och mailandes fram och tillbaka för att säkerställa precis alla detaljer. La mig ner på golvet som en liten, liten pöl.

I vanliga fall är liksom en av mina favoritegenskaper om mig själv min förmåga till problemlösning. Jag bara LÖSER. Allt, jämt, stort, litet, jobb, privat TJOFF det här grejar vi!! Men det är något med det här bröllopet alltså, det känns som i’m wearing my heart on my sleeve? Minsta motgång eller kritik (typ om nån frågar oj jaha varför valde ni det här?) är som ett sylvasst samurajsvärd rätt in i hjärtat. Aldrig känt så här för något förut och jag fattar inte riktigt varför. Men så när en sån här rätt stor motgång sker så tar jag det som the biggest L på år och dar. Även om man vet att allt löser sig i slutändan så ooorkar jag bara inte just nu.

Det är viktigt att låta sig vara lite nere och trött ibland också, man kan inte kriga precis hela tiden! Så det gör jag just nu. Går runt som en liten pöl, men snart är jag säkert fit for fight igen <3

12 kommentarer | “A big little L”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Emilia skriver:

  <3333

  1. Kristin Zetterlund skriver:

   <3

  2. THERESA skriver:

   Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom, men jag är den typ som aldrig trodde att jag stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att referera honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskastern som hjälpt mig med mitt eget problem. email: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

   1) kärleksspell
   2) Lost Love Spells
   3) Skilsmässa Spells
   4) Äktenskapsstavar
   5) bindande stavning
   6) Breakup Spells
   7) Förvisa en tidigare älskare
   8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
   9) vill tillfredsställa din älskare
   Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
   genom {drogunduspellcaster@gmail.com}

 2. Bella skriver:

  Kjempeklem!!!

  1. Kristin Zetterlund skriver:

   <3

 3. Emma skriver:

  KRAM x10000

  1. Kristin Zetterlund skriver:

   <3

 4. Johanna skriver:

  Kram!! Vila o ta hand om dig!!

  1. Kristin Zetterlund skriver:

   <3

 5. Jessica skriver:

  <3

 6. HP is one of the best printer Manufacturer company in the world and they provide best and rapid customer service. Call HP printer Customer service number to get help with all problems related to HP Printer.

 7. AOL offers a range of integrated products and properties including communication tools, services and subscription packages. http://www.aol.com offcial site is official website of AOL, here you will find solutions for your all types of AOL products.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp