Q&A – inspirerande workwear!

9:46 3 Okt 2017

Hej Zäta!!!

Läser och följer dig SLAVISKT (gränsfall till ohälsosamt) (min kille tycker att jag är psyksjuk för jag diskuterar liksom högt med dig när jag läser dina inlägg, spec de när du kör röda mattan-genomgångarna). ÄLSKAR att vi får hänga med på bröllis-bestyren!!!

Nu till frågan: jag har fått ett riktigt jobb med mycket möten/mingel etc men vet inte hur jag ska klä mig?? Har blivit blessed med tits storlek större men är liten i kroppen i övrigt. Det är ju skitkul i vissa sammanhang, men inte på jobbet. Har fastnat i t-shirts och stickade tröjor för att visa så lite kropp som möjligt, men blir deprimerad av det = kan inte göra mitt bästa på jobbet. Kan inte du snälla söta göra ett inlägg med kontors-kompatibla kläder? OBS att jag inte jobbar på bank (hehe sorry för fördomen), kan verkligen ta ut svängarna om jag skulle vilja!

XX A

Hej gullfejs! Och TACK, blir ju alldeles varm och gosig och till mig här.

Alltsåå jag kan inte understryka NEWG hur hårt jag relaterar till detta. Det är literally mitt liv, exakt det du beskriver?? Och egentligen vågar jag mig inte påstå att jag knäckt nån Da Vinci-kod här tyvärr. Ty jag är endast människa och är fortfarande en work in progress!! Men kan dela med mig av mina topptips och det bästa under de kategorierna just nu.

Tips 1: WRAP IT! Jag tjatar alltid om detta men jag kommer inte sluta heller. Omlott är bäst ingen protest!! Inte bara superfint i precis alla lägen, dag som kväll, men också sååå fint på alla. Lite extra på oss top heavy  if i may say so. Det liksom smickrar utan att framhäva för mycket om man nu inte skulle vilja det (?).

Här har man till exempel stylat en lång wrap dress med en polotröja under och JA så kan man ju ha om man verkligen vill täcka ja. Personligen skulle jag inte ha polo under, däremot har jag linne ibland beroende på hur djup ringningen är! Obs på jobbet alltså hahahah på min fritid vet ni att jag är så kallad gränslös. Ovan från & Other Stories!

Kimonomodeller är utmärkta omlottisar!! Denna fina finns dessutom i flera färger och skulle vara lika fin till boots som till klackeluringar. Från NA-KD!

Iiih detta är en personlig favorit från jobbet!! Lite ruffles och prickar (+ basker i stylingen!) och du ser ut som den franskaste (?) fransyskan ever typ. HUR CUTE! Från & Other Stories.

Men byxdressarna då?? They can do wrap too honey. Och genast känner man sig SÅ mycket mer dressad bara för man har en vuxen-onesie, lite oförklarligt men det gör man bara. Ovan modeller dessutom rätt dressy i sig med lite kavajinslag! Hur fint som helst. Svarta från H&M och röda från Trendyol!

Men topparna då?? They can do wrap too honey. Clean jävla skjortvariant från H&M eller skoj velvetvariant från NA-KD!

Tips 2: stickade klänningar! Chile, om det är något som är skönt och bra till vardags så är det just stickat i klänningsform. Men också huuuur gött som helst på alla våra goda former här på kröppa.

En enkel svart goding med randiga detaljer! Förra säsongen fanns lite fina varianter med helrandigt?? Hittar inte dessa någonstans nu men det är också himla fent va. Denna från YAS!

Denna är superenkel men med små fina slitsar vid ärmen! Finns dessutom i flera höstiga färger och kommer från Bik Bok.

Halloj här har vi två takes med lite härliga knappar på to add some pizzazz!! Tillför verkligen en extra kul och het dimension. Mörkröda från mint & berry och den svarta från Vila!

Innehåller annonslänkar

5 kommentarer | “Q&A – inspirerande workwear!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. THERESA skriver:

  Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom, men jag är den typ som aldrig trodde att jag stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att referera honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskastern som hjälpt mig med mitt eget problem. email: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

  1) kärleksspell
  2) Lost Love Spells
  3) Skilsmässa Spells
  4) Äktenskapsstavar
  5) bindande stavning
  6) Breakup Spells
  7) Förvisa en tidigare älskare
  8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
  9) vill tillfredsställa din älskare
  Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
  genom {drogunduspellcaster@gmail.com}

 2. A skriver:

  Älskar älskar älskar dig! Har lagt en MEGAORDER nu efter att inte ha velat läsa inlägget förrän jag var totalt relaxed och kunde ge det den tid det förtjänar <3

  1. Kristin Zetterlund skriver:

   ÄLSKAREJ!! <3 <3

 3. HP is one of the best printer Manufacturer company in the world and they provide best and rapid customer service. Call HP printer Customer service number to get help with all problems related to HP Printer.

 4. AOL offers a range of integrated products and properties including communication tools, services and subscription packages. http://www.aol.com offcial site is official website of AOL, here you will find solutions for your all types of AOL products.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp