Guide till den perfekta dejten – del 3 – 6 tips för ett bättre samtal

11:00 15 Jul 2016

Haha oj det blev faktiskt hela tre delar av mina dejtingtips.

I den här delen kommer vi att prata om en av de viktigaste sakerna på en dejt. Hur ska man prata?

Vadå hur ska man prata, tänker du. Men det är faktiskt förvånansvärt få människor som förstår sig på hur man har en vettig konversation. Jag är HELT säker på att Magdalena Ribbing approves this message.

Det finns faktiskt jättebra konversationsregler som någon gammal grek kom på som jag definitivt tycker att varje dejt borde följa.

1. Prata inte för mycket
Alla har vi varit med om att ens dejt aldrig slutar prata. Det är otroligt tröttsamt och tråkigt. En dejt är egentligen bara ett samtal mellan två personer. Det bygger på att båda får prata ungefär lika mycket. Se därför till att hålla det på en bra nivå och om din dejt är blyg, ställ frågor!

2. Prata inte om dig själv
Now hooooold up. Tänker du. Inte prata om mig själv? Hur ska det gå till? Nej, det är skitsvårt. Alla älskar att prata om sig själva. FAKTUM (haha) är att när du pratar om dig själv så produceras dopamin och du blir naturligt hög. Varsågod för den naturvetenskapslektionen.

Men det är inte så kul för din dejt att bara sitta och lyssna på vad du tycker, vad du gör, vad du gillar etc. Det är helt ärligt skittråkigt, tro mig. Du kommer inte att kunna låta bli helt och hållet, men försök!

3. Gör inte din dejts historia till din egen
Exempelvis, om personen pratar om hur najs det är att bada på ställe X så är det FÖRBJUDET att avbryta historien för att berätta om hur mycket najsare det är att bada på ställe Y.

4. Avbryt inte
Behöver väl inte ens beskriva?

5. Håll dig till ämnen av allmänt intresse
Ingen bryr sig om det där spännande jobbprojektet du roddade förra veckan, om det inte typ innehöll kändisar eller annat av allmänt intresse. Däremot kan de flesta relatera till dina roliga jobbkompisar eller din konstiga chef eller andra saker av allmänt intresse!! ALLMÄNT INTRESSE!!!

6. Var inte rädd för tystnad
Det kommer att bli tyst ibland. Ta det lugnt. Världen går inte under. Ett ligg blir inte uteslutet på grund av några sekunders tystnad. Men om du är nervös inför faktumet kan du förbereda några frågor som du tycker är roliga. OBS: Vid pinsam tystnad, undvik frågor som: jaha, så hur många syskon har du? Ställ en konstig och roliga fråga istället. Har ni bra frågor som ni brukar ställa? Kommentera!!!

Det här var slutet på den här spektakulära dejtingserien!! Ha så kul!!

Puss & kram

/ Filip

Läs också: Guide till den perfekta dejten – del 1, del 2

TODAY-I-DON-T-FEEL-LIKE-DOING-ANYTHING-EXEPT-YOU-I

3 kommentarer | “Guide till den perfekta dejten – del 3 – 6 tips för ett bättre samtal”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. SHERYLN COLEMAN skriver:

    Hej, jag är Sheryln Coleman Jag är mest lyckligaste personen på jorden, efter 6 månader av sorg och sorg utan att med ett jag älskar, jag försökte alla mina möjligt bäst att se till att jag gör min älskare glad men det verkar aldrig fungera bra det var som jag gör allt förgäves men allt tack går till Dr Ogundu kom att ändra alla mina bekymmer och sorg till glädje. Jag visste den store mannen när jag läser några underbara vittnesbörd om Dr Ogundu hur han har hjälpt massor av människor på deras relationsproblem jag läste en tidning när jag såg stora vittnesmål, liksom min situation då jag beslutat att inte slösa tid eftersom jag har missade min älskare så mycket jag beslutade att kontakta honom och dela alla mina problem med honom som han berättade för mig att inte oroa sig för att han försäkra mig om att allt inom 48 timmar skulle redas ut jag trodde Dr Ogundu så mycket på grund av hur han har varit hjälpa många människor, min pojkvän som lämnade mig för gott plötsligt svarade min text och tillbaka mina samtal och bad mig förlåt honom var jag så glad är så tacksam mot Dr Ogundu för vad han har gjort för mig och jag lovar att vittna hans godhet hela mitt liv. Om du det går samma problem eller någon form av problem kontakt denna stora man på sin e-postadress: drogunduspellcaster@gmail.com
    1. Lär din älskare eller make tillbaka
    2. Pengar spell / lycka spell
    3. Om du inte kan tillfredsställa din partner
    4. Viktminskning spell
    5. Skaffa ett jobb stavnings
    6. Promotion trollformler
    7. Att få dina pengar tillbaka
    8. Freedom trollformler
    9. kärlek stava
    10. Hämnas stavnings
    11. Lottery spell

  2. anonym skriver:

    Hur får man dejta DIG då?

  3. niosmsithdw skriver:

    or shardscfasefcaing the article, and more importantly, your personal experience https://mxplayer.pro/ ace mindfuscdcasclly using our emotions as data about our inner c cs state and knowing when it’s better to de-escalate by taking a time out are great tools. Appreciate you reading and sharing your story since I can certainly relate and I think others can to

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg