Vi hånade P3 – allt vi fick var ett eget program

1:52 25 Nov 2016

p3-blogg

I morgon har vår humorserie Generation Varför PREMIÄR i P3! På absolut sämsta sändningstid, 21.03 på lördag. Men det är väl ingen som lyssnar live på radio ändå. Allting kommer såklart att finnas i cyberspejs efteråt.

Vi är i alla fall fett taggade på det här. Vi har i vanlig ordning inte en aning om vad vi håller på med men vi har en vag uppfattning om att programmet är ganska kul.

Vad är det då för serie? Det är egentligen en radioteater om Karin och Filip som pluggat i Lund och nu flyttat till Stockholm. De är på ständig jakt efter uppmärksamhet och snabba kickar och vill att livet ska innehålla mer än villa, volvo och vovve. Kort sagt vill de tjäna pengar på att bara vara sig själva. Mitt i allt försöker de hålla sams, hitta någonstans att bo och finna kärleken. Hela historien är ett försök att skildra vår tids ångest som kommer ur ett ständigt sökande efter kickar och självförverkligande.

Det låter pretto, men det är ganska kul.

Klockan 15: 30 i dag fredag intervjuas vi i P4 Uppland om hela grejen, lyssna om ni vill!

Vi hoppas att ni kommer att tycka det här är lika kul som vi tycker att det är . In på länken nedan på söndag (om du inte mot förmodan lyssnar på radio en lördagskväll).

http://sverigesradio.se/sida/avsnitt/810773?programid=3389

/ Karin & Filip

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla