Firmafestens 10 värsta låtar

5:10 26 Sep 2017

Alla har vi varit med om det. En firmafest, Finlandskryssning eller liknande. För att det äldre klientelet ska komma igång drar DJ:n på några ”gamla godingar”. Och vi som har någon form av smak tvingas fly dansgolvet.

Här är en lista på de låtar som du absolut inte ska önska, och för guds skull inte spela:

 1. 1. YMCA av Village People. Till och med de som inte kan dansa kan vara med och stoja på dansgolvet! Känns ju som medelpasset på Friskis! Höhö, hur är den där dansen nu igen? Höhö oj jag råkade göra ett B i stället! Så tokigt det kan bli!
 2. I Will Survive av Gloria Gaynor. NEJ, detta är inte tillfället du ska ”äga dansgolvet” för att hämnas på din exman.
 3. Vem vet av Lisa Ekdahl. Ett: Man kan inte spela den här låten på ett dansgolv (jag har varit med om det). Två: Sluta knäpp med fingrarna.
 4. 800 grader avEbba Grön. Nej, du är inte rebell, du är mellanchef.
 5. Red Red Wine av UB40. För att det är en hemsk låt.
 6. La Bamba av Los Lobos. Åh, känns nästan som att man är på Mallis!
 7. Don’t Stop Me Now av Queen. Förutom att det är en vidrig låt tar folk det som en seriös uppmaning. Och om man har en ”good time” måste man väl inte påpeka det?
 8. Don’t Stop Believin’ av Journey. DET HÄR ÄR INGEN DANSLÅT. Och sluta stå med armarna uppe i luften som ett fån.
 9. I Love It av Icona Pop. Den här låten känner folk igen från Rix FM! Ja, det är en bra poplåt. Men det är ingen danslåt, om man inte tror att man dansar genom att hoppa upp och ner och veva med armarna.
 10. Wonderwall med Oasis.

En kommentar | “Firmafestens 10 värsta låtar”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. johanna skriver:

  Hej alla det fungerade verkligen och jag är stolt över att kunna vittna. Jag såg ett inlägg om hur en kvinna blev återförenad med sin man och jag bestämde mig för att prova den här doktorn som hjälpte henne eftersom min relation misslyckades. Även om jag aldrig trodde på andligt arbete. Jag försökte motvilligt, eftersom jag var desperat, men till min stora överraskning hjälpte denna läkare mig och min relation är nu perfekt precis som han sa att min man nu behandlar mig som en drottning, även när han hade sagt det förut älskar han mig inte längre. Tja, jag kan inte säga mycket men om du går igenom svårigheter i ditt förhållande här är e-posten {drogunduspellcaster gmail } din partner kommer definitivt tillbaka till dig.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla