Bawar Ismail: ”Jag ska va fucking Bert Karlsson i PH”

5:34 2 Dec 2017

Bawar Ismail.

Bawar Ismail, 25, skribent och C-kändis, tänker söka till Paradise Hotel. Livets ord tog sig en pratstund med Bawar, eller ”PH-Bawwe” som han kallar sig själv, för att ta reda på varför.

Varför söker du till Paradise Hotel?

– Det är för att underhålla svenska folket. Det finns ett stort potential för att skapa riktigt jäkla bra tv. Jag drivs av att underhålla människor. Och så är jag så klart uppmärksamhetskåt och vill bli megakänd. Kändare än Bert Karlsson. Fucking Bert. Jag ska bli nya Bert Karlsson.

Hade Bert Karlsson platsat i PH?
– Om PH hade funnits på åttiotalet så absolut. I grunden är han och jag samma person.

På vilket sätt då?
– Vi kan inte hålla käften. Vi måste verkligen säga vad vi tycker. Vi är båda lite knubbiga. Det är uppenbart att Bert gillar att stå på scen, och det gör jag också. Han bryr sig inte ett dugg om vad andra tycker. Han kör sin grej. Plus, han har en personlighet som sticker ut.

Är han en bra förebild för unga män?
– Det beror ju på vem du frågar. Det finns nog folk som tycker att han har unkna värderingar. Jag kan hålla med, men jag kan skilja på person och åsikt. Men nu blev det för mycket fokus på Bert här. Det här ska handla om mig.

Vem kommer du vara inne i PH-huset?
– Ooh, det där har jag tänkt på väldigt mycket. Ska jag vara snubben som bara festar loss, ligger så mycket som möjligt i tv-rutan? Eller ska jag vara den kallsinnigt fokuserade som bara vill vinna? Ska jag spela människor mot varandra? Jag tror att jag kommer att gå in för att skapa så mycket underhållning som möjligt, samtidigt som jag så klart vill vinna. Så jag kommer se till att ha så kul som möjligt och spela spelet. Sen kommer jag så klart inte avslöja min strategi. Det kan ju vara så att jag går in och lajvar korkad, eller att jag lajvar att jag är så jävla mycket bättre än alla intellektuellt.

Men nu har du väl avslöjat din strategi?
– Nej! Det här kan vara ett psykologiskt spel! Allt jag säger behöver inte vara sant. Vet du hur psykologisk krigsföring funkar? Jag lägger upp en massa bollar, så ingen har egentligen koll på vad jag tänker. För vem vet, jag kanske egentligen bara vill ha gratis sprit?

Men om du bara ville ha gratis sprit hade du lika gärna kunna åka till Almedalen?
– Men palla det. Palla höra om hur amorteringskravet slår mot medelklassmänniskor. På PH kan man supa och prata om allt som man tycker är underbart i livet. Man kommer få hänga med sköna snubbar och vackra brudar. Vad mer kan man önska sig? Vem vet, jag kanske hittar kärleken där inne också? Fast vänta, jag kanske är för heteronormativ nu. Kan du stryka det?

Du är väl hetero?
– Jag är hetero. Jag är väldigt hetero. Det är inget fel med det, så klart.

Hur är din drömtjej då?
– Bra fråga. Mörkt hår, mörka ögon. Helst från Medelhavet eller Mellanöstern. Gärna smart. Men. Det viktigaste av allt, och det är väldigt viktigt att du understryker detta, och det är att man har självdistans. Jag orkar inte med folk som inte har självdistans. Då hyvlar jag hellre min dingelingdingdong med en osthyvel.

Vill du att jag ska ha med det där?
– Ja, det är väl lika bra att få det nedskrivet så att folk vet vad jag vill ha.

Hur tror du om dina chanser att vinna PH?
– Det beror nog på olika saker. Jag kommer att vara folkets man där inne. Jag kommer ha så mycket support. Från mina gamla fans, men också från nya. Med detta i ryggen kommer jag helt klart att kunna spela sönder spelet. Produktionsteamet kommer att fatta att folkets man kommer att vinna. Annars riskerar dom twitterdrev, arga facebookkommentarer… Och äldre tanter som ringer in till Ring P1.

Vad kommer de andra deltagarna att tycka då? Det är ändå de som avgör?
– De kommer att tycka att jag har hybris, men vet man att man är folkets man, då vet man vad man gör. Jag bryr mig inte om vad PH-Jeppe tycker om mig, jag bryr mig om vad Bengt 57 i Arvika tycker om mig.

Men Bengt i Arvika är ju inte med?
– Men Bengt i Arboga kommer att skriva en massa arga facebookkommentarer om jag får skit.

Det känns om att du har en ganska populistisk inställning?
– Det här är så typiskt er i media att stämpla populära människor som populister. Jag vet att jag har stort stöd där ute. Vad vill ni att jag ska göra? Be Bosse, Bengt och Lasse att dra åt helvete?

Har du något mer att säga?
– Har jag något mer att säga… Jag hoppas att folk på TV3 verkligen vill toppa årets säsong av Paradie Hotel genom att ha med mig. Det hade blivit legendarisk tv. Man hör ju bara: ”PH-Bawwe”. Det smälter så bra i munnen.

3 kommentarer | “Bawar Ismail: ”Jag ska va fucking Bert Karlsson i PH””

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Idol-Ahmed skriver:

  Loooool, vilken skön lirare….. Inte

  1. johanna skriver:

   Hej alla det fungerade verkligen och jag är stolt över att kunna vittna. Jag såg ett inlägg om hur en kvinna blev återförenad med sin man och jag bestämde mig för att prova den här doktorn som hjälpte henne eftersom min relation misslyckades. Även om jag aldrig trodde på andligt arbete. Jag försökte motvilligt, eftersom jag var desperat, men till min stora överraskning hjälpte denna läkare mig och min relation är nu perfekt precis som han sa att min man nu behandlar mig som en drottning, även när han hade sagt det förut älskar han mig inte längre. Tja, jag kan inte säga mycket men om du går igenom svårigheter i ditt förhållande här är e-posten [drogunduspellcaster gmail] din partner kommer definitivt tillbaka till dig.

 2. THERESA WILLIAMS skriver:

  Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom, men jag är den typ som aldrig trodde att jag stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att referera honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskastern som hjälpt mig med mitt eget problem. email: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

  1) kärleksspell
  2) Lost Love Spells
  3) Skilsmässa Spells
  4) Äktenskapsstavar
  5) bindande stavning
  6) Breakup Spells
  7) Förvisa en tidigare älskare
  8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
  9) vill tillfredsställa din älskare
  Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
  genom {drogunduspellcaster@gmail.com}

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla