Årssammanfattning 2016

8:59 31 Dec 2016

Här kommer min traditionsenliga årssammanfattning för första gången. Tack alla ni som har läst i år. Vi hörs nästa. Frågorna har jag fått från Underbara Clara i utbyte mot en köttlimpecupcape på mors vis. 

Gjorde du något 2016 som du aldrig gjort förut? Skrev en årssammanfattning

Genomdrev du någon stor förändring? Tapetserade om hos grannarna när dom var bortresta. Indiska “solkors”. Dom blev inte glada men dom tror att det är kärringen under för hon var kattvakt.

Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Mina föräldrar erkände till sist mig som deras biologiska barn.

Vilket datum från år 2016 kommer du alltid att minnas? Jag minns bara 10 minuter bakåt i tiden så jag får väl säga 31 januari.

Dog någon som stod dig nära? Samtliga. Men det är lite skönt när ingen ringer eller faxar.

Vilka länder besökte du? Preussen och “Bulgarien” OM NI FATTAR VA JAG MENAR!?

Bästa köpet? En elektrisk stol till min mamma. “Massagestolen” kallar hon den. Hård kärring.

Gjorde någonting dig riktigt glad? Att först bli fasthållen och kittlad och sen släppt och kunna andas.

Saknar du något under år 2016 som du vill ha år 2017? En sjua i slutet på årtalet.

Vad önskar du att du gjort mer? Torkat mig…

Vad önskar du att du gjort mindre? ISIS-flaggan jag hängde på balkongen.

Favoritprogram på TV? 12-stegsprogrammet.

Bästa boken du läste i år? Manualen till farmors morfinpump.

Största musikaliska upptäckten? Fiss.

Vad var din största framgång på jobbet 2016? Att ingen från julfesten väckte åtal.

Största framgång på det privata planet? Minigolfbanan i mittgången

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Jag vet inte men jag var mer lik en tunna än en morot om man jämför med föregående år.

Vad spenderade du mest pengar på? Olja, vapen och förseningsavgifter.

Något du önskade dig och fick? Brock.

Något du önskade dig och inte fick? Bromsmedicin.

Vad gjorde du på din födelsedag 2016? Längtade till min namnsdag så att det kunde bli lite REAL MOTHERFUCKING PART-EEEEEY

Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Ph-värde, kärlek, pengar och bostad.

Vad fick dig att må bra? Receptbelagda läkemedel.

Vem saknade du? Vanliga Clara. Alltså Clara anno 2014. Innan pissiga utmattningen kom ivägen.

De bästa nya människorna du träffade? Tre spädbarn som heter Ludvig, Sudvig och Vidlugg.

Mest stolt över? Hur stor den Ungerska nationen var under kejsaren.

Högsta önskan just nu? Kaksmet.

Vad tänker du göra annorlunda nästa år? Inte skriva någon årssammanfattning.

Nästa vecka: Vill du sänka ditt BMI? Såg av dig ett ben! Absolut inte båda benen. 

2 kommentarer | “Årssammanfattning 2016”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. lilian skriver:

  I’ve been having a hard time getting over and stop thinking of my ex. We’ve had a rough break up however it ended in a fake nice way. It’s been 3 months now however it feels like it was just yesterday. We’ve dated in total of 8 months. Before we’ve dated he was dating his ex fiance, a relationship that lasted 3 years. After 3 months of his ex fiance breaking up with him, he start dating me. Making me realize that I might have been a rebound. Most of our problems involved his ex fiance. Which makes me believe, that is his baggage. Currently he is dating someone else.
  My point is, he was my first love (at least that’s what it feels like). It is eating me apart knowing he is happy with a new person and erased me from his life completely. I feel very broken. I’ve tried everything, getting social, active, travelling however at the end of the day my mind is like a magnet attracted into thinking of him and not understanding why has this happened. Blaming myself for not doing better…even though I’ve been told I’ve done nothing wrong.
  but after i make email contact with Oduduwa
  dr.oduduwaspellcaster@gmail.com every of my relationship crisis ended, it still remain a misery to me, my husband change attitude instantly with the help of Oduduwa Love-spell Casting, my husband came back home to apologize. today we both love each other without any complaint or arguments. we are happy and thankful to dr.oduduwa.

 2. Anna skriver:

  Jag heter Anna, jag bor från Stockholm Sverige, jag tror att vittnesbörd är verkliga bevis på mäktiga goda verk i verkligheten som gör människor lyckliga och finner lugn, kärlek och förtroende återvända i förhållande som jag har hittat samma i mitt äktenskap idag Jag är väldigt glad att dela mitt sanna livsvittnesmål här ute. Jag läste liknande kommentarer om blogginlägg från olika människor över hela världen som talade bra om mannen Dr. Oduduwa Love-spell caster. Innan nu tappade jag hoppet på spellcasters på grund av mina tidigare erfarenheter, jag fick kontaktkommunikation från andra Spell-casters. Jag älskade att stava charm tidigare för att få tillbaka min före detta man hemma men fungerade inte bra, förrän för några dagar sedan gav jag Dr.Oduduwa det sista försöket att få tillbaka min ex kärleksman tillbaka till mig, jag skickar e-postmeddelande till Dr. Oduduwa på sin personliga e-post för att lösa min äktenskapskris.
  Jag älskar min man så mycket, jag vill ha honom tillbaka till mig och till våra två barn. Jag vill att mina barn ska växa upp med sin pappa och vara lyckliga som en familj.
  Jag förklarade alla mina förhållandeproblem för Dr.Oduduwa, jag ber om hans hjälp för att få tillbaka min ex kärleksman man hemma för att förnya kärlek och förtroende.
  Jag följde noggrant alla instruktioner som gav mig av Dr. Oduduwa kärleksstav. Så tidigt på morgonen, det är nästa dag efter Oduduwa lunch Kärlek-magi för min räkning, min ex man ringde mig på mobiltelefon med ett okänt nummer, så jag tog upp samtalet och se det var ett telefonsamtal från min ex, oh Jag blev så förvånad i mer än 2 månader nu har jag inte fått sms, inga samtal och inga mail skickas till mig. Oj, jag är väldigt glad idag, plötsligt precis som Oduduwa lovade mig. Jag är överväldigad av glädje och lycka i mitt hjärta som delar detta vittnesbörd här i dag, min kärleksman Erickson återvände och kom hem för att möta mig med kärleksgåvor.
  Jag använder detta medium för att säga ett stort tack till den stora mannen Dr.Oduduwa som utan detta inte hade varit möjligt.
  Alla som läser den här artikeln här går igenom äktenskapskrisen, och för dem som delar hemliga hjärttårar, idag är alla dina problem över, bara ett enkelt mailmeddelande till det stora Dr.Oduduwa Love Spell Temple i dag (dr.oduduwaspellcaster@gmail. com)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg